Zoekmachine adverteren (Google Ads)

Wil je meer weten en leren over SEA, Zoekmachine adverteren en Google Ads? Lees dan alle blogs die je op deze pagina kunt vinden. Hier vind je al mijn blogs over adverteren in Google en andere zoekmachines.
Liever Google Ads uitbesteden, dan is dat ook mogelijk.

Google Ads uitbesteden?

Adverteren in Google is een vak apart. Je kan het leren, maar ook uitbesteden. Mocht je niet over de juiste kennis beschikken dan wil ik je graag helpen. Ik maak een advertentieplan met winstgevende advertenties en jij krijgt direct meer bezoekers op je website!

Maar voor we beginnen kun je je gratis aanmelden voor een adviesgesprek. Zo weet je zeker of SEA kansrijk is voor jou en of het de investering waard is.

Meer weten? Klik dan op de knop hieronder.

marketing-specialist-jeffrey-goessens

Waardevolle Marketingproducten en software

plug-en-pay-betaalsoftware-tool

Plug & Pay
(betaalpagina's maken)

Plug & Pay is een complete shopintegratie voor je website waarmee je snel en eenvoudig producten verkoopt en betaalpagina's maakt. Ideaal voor diensten. 14 dagen gratis uit te proberen.

phoenix-website-bouwer-software

Phoenix
(zelf websites maken)

Phoenix website software is een tool om zonder technische kennis een professionele website te maken. Inclusief uitgebreide SEO functies en conversie optimalisatie tools.

ActiveCampaign
(e-mailmarketing software)

ActiveCampaign is een veelgebruikte e-mailmarketing software. Met deze marketing tool kun je e-mailmarketing automatiseren. Deze software biedt alles wat je nodig hebt

UberSuggest
(SEO-tool)

Aan de slag met SEO? Dan is UberSuggest de tool die ik aanraad. Veel functies en niet (te) duur. Geschikt voor je zoekwoorden onderzoek en het tracken van je website.

De online marketing tornado ad

Online Marketing Tornado
(Marketingboek)

Mijn favoriete marketingboek over Online Marketing. Vol handige en direct uitvoerbare tips. Perfecte aanvulling voor ondernemers. Verkrijgbaar voor 20 euro.

imu-plus-lidmaatschap

IMU+ Marketingcursussen
(onbeperkt toegang)

Alles leren over marketing? Krijg onbeperkt toegang tot marketing cursussen, live lessen van experts, toegang tot een ondernemers community, videolessen en meer.

Marketing Coaching. De beste manier om zelf marketing te leren.

Heb jij alles geprobeerd maar lijkt niets te werken? Of wil je meer leren over Online Marketing?

Kies dan voor Marketing coaching. Ik help ondernemers met het ontwikkelen van een marketingstrategie voor meer leadsklanten en omzet.

Samen maken we een strategie die werkt en leer je alles wat je moet en wil weten over marketing. 

Alles-in-een marketingoplossing

Snel en resultaatgericht

Gericht op jouw succes

Gratis adviesgesprek

Scroll naar boven