Professionele Blogs laten schrijven voor jouw bedrijf?

Een goede blogstrategie kan jouw business helpen groeien. Niet alleen door meer bezoekers op je website, maar ook door je te positioneren als specialist in jouw vakgebied. Wil jij dit ook? Kies er dan voor om blogs te laten schrijven door Jouw Marketingcoach!

Online-Marketing-Specialist-Jeffrey-Goessens

Ervaren Blogger & Copywriter

Kennis van SEO & Marketing

Gratis adviesgesprek

Laten we samen geweldige blogs schrijven!

Heb je al langere tijd het idee om een blog te starten voor jouw website? Dan kan ik je daar bij helpen. Ik schrijf professionele blogs die jouw bedrijf helpen groeien. SEO-technisch en uitstekend leesbaar. Wat het onderwerp ook is, ik maak er een mooi verhaal van.

Wil je meer weten? Neem dan vrijblijvend contact op om de mogelijkheden te bespreken.

blogs-laten-maken

Blogs laten maken om te scoren in Google?

Wil je met je blogs gevonden worden in Google, dan ben je bij mij aan het juiste adres. Ik weet precies hoe SEO werkt en zorg ervoor dat jouw blogs in Google worden gevonden.

Sterker nog, ik raad je aan om te bloggen met als doel dat je beter online gevonden wordt. Laten we samen scoren in Google!

blogs-laten-schrijven

Waarom het interessant is om blogs te laten schrijven!

bloggen-voor-seo

Laat je bedrijf groeien met Jouw Marketing Coach!

"Jeffrey is pro-actief, staat altijd klaar om te helpen en komt met goed advies over social media vraagstukken. Zijn inbreng heeft een flinke rendementsverbetering op onze marketing-investeringen bij BodySwitch gebracht."
Paul Den Dekker
Directeur BodySwitch
"Jeffrey ondersteunt onze marketing al een jaar lang met zijn copywriting skills. Hij is enthousiast, denkt mee en er valt altijd op hem te rekenen. Bedankt Jeffrey! Op naar nog meer jaren."
Niels-Zee-Traffic-Family
Niels Zee
Co-Founder Traffic Family
"Jeffrey heeft ons geholpen met de lay-out van onze nieuwe website, het schrijven alle teksten en SEO. Wij zijn erg tevreden met het eindresultaat en zijn manier van werken!"
Juliette
DUO Home Solutions
"Jeffrey heeft echt verstand van zaken en begeleid je op een persoonlijke en geduldige manier naar echte resultaten! Het is precies de sturing waar ik naar zocht."
Jerome-Verbeek-Orthomoleculair-therapeut
Jerome
Health therapeut

Stappenplan om geweldige blogs te schrijven

1. Bedrijfsanalyse

Bloggen zonder kennis over jouw bedrijf? Niet handig! Een korte bedrijfsanalyse vormt de basis van mijn blog-aanpak. Meld je aan voor een gratis kennismaking.

2. Zoekwoordonderzoek

Een blog zonder zoekwoorden is als content zonder inhoud. Je wil gevonden worden op Google toch? Daarom doe ik een grondige zoekwoordanalyse!

3. Blog onderwerpen maken

Heb je nog geen onderwerpen voor je blogs? Dan kunnen we deze baseren op de zoekwoorden van mijn zoekwoordanalyse. Samen bepalen we de onderwerpen.

4. Blogs schrijven

Wanneer ik alle benodigde informatie heb verzameld ga ik aan de slag met blogs schrijven. Precies volgens plan. Hoeveel blogs wil je dat ik voor jou ga schrijven?

Wanneer je besluit om mijn hulp in te schakelen maak ik in vier belangrijke stappen een blogstrategie op maat. Wil je meer weten over mijn aanpak? Vraag dan vrijblijvend een adviesgesprek aan.

Zeker weten of bloggen uitbesteden een goede keuze is?

Bloggen is een tijdrovende taak en grote investering. Het is daarom belangrijk om een weloverwogen keuze te maken. En daar help ik je graag bij. Neem vrijblijvend contact op voor eerlijk advies en om de mogelijkheden te bespreken.

Veelgestelde vragen

Niet voor ieder bedrijf is het aan te raden. Bloggen kost veel tijd. Of je nu zelf gaat bloggen of het uitbesteed. Daarom moet je zeker weten hoeveel potentie er is en wat je met bloggen wil bereiken. Ik help je graag bij het maken van de juiste keuze.

Als je zelf geen vlotte pen hebt of je geen tijd hebt om te bloggen – en bloggen is kansrijk voor jouw bedrijf – dan is het zeker de moeite waard om blogs te laten schrijven. Neem vrijblijvend contact op om de kansen voor jouw bedrijf te bespreken.

Dit verschilt per bedrijf. Bloggen kan zeker kansrijk zijn en veel waarde bieden. Een goede blog kan honderden of duizenden gratis websitebezoekers per maand opleveren. Als voorbeeld neem ik mijn website. Mijn SEO is goed ingericht en ik voeg regelmatig een nieuwe blog toe aan mijn website. Dit levert mij al sinds de oprichting regelmatig nieuwe klanten en aanvragen op. Ook zorgt het voor veel gratis bezoekers per maand.

Ik help je hierbij. Samen maken we een blogstrategie om jouw doelen te behalen. Meestal doe ik eerst zoekwoorden onderzoek om vast te stellen of er kansrijke onderwerpen zijn die veel gratis bezoekers op kunnen leveren. Vervolgens bedenk ik de onderwerpen en maak ik een planning. Zijn er veel kansrijke zoekwoorden dan stemmen we hier de blogplanning op af.

Ja, dat is zeker mogelijk. Ik kan blogs schrijven die gevonden worden in Google en ervoor zorgen dat je zoveel mogelijk organische websitebezoekers (gratis bezoekers) krijgt. De kansen verschillen wel per bedrijf. Daarom doe ik altijd eerst onderzoek om te bepalen hoeveel SEO-potentie er is. Vervolgens geef ik je eerlijk advies.

Ja. Ik schrijf vrijwel alle soorten teksten en heb verstand van SEO. Wil je naast het bloggen ook SEO verwerken in de rest van je website, dan is dat mogelijk. Neem vrijblijvend contact op om de mogelijkheden te bespreken.

Tarief blogs laten maken!

Klaar om aan de slag te gaan? Kies alleen nog hoeveel blogs je wil laten schrijven. Mocht je dat nu nog niet weten dan is dat natuurlijk geen probleem. We kunnen dit samen bespreken. Uiteraard adviseer ik je graag. Meld je hieronder aan voor een gratis adviesgesprek.

LOSSE BLOG LATEN SCHRIJVEN

0
00
(bespreken)
  • Blog tot 1000 woorden: €99,95
  • Blog 1001-1500 woorden: €135
  • Blog 1500 woorden of meer: €149
  • Prijs nader overeen te komen

BLOG ABONNEMENT

0
00
(bespreken)
  • Meerdere blogs per maand
  • Voordeliger dan losse blogs
  • Prijs afhankelijk van blogfrequentie
  • Langetermijn samernwerking
  • Effectieve blogstrategie
Meest gekozen

Daarom kies je voor Jouw Marketing Coach

Betrouwbare online marketeer
Goede communicatie en afspraken
Snel en op tijd geleverd
Goedkoper dan marketingbureaus
Kwaliteit gegarandeerd
Jarenlange ervaring

Wil je meer weten over mijn diensten? Vraag dan gratis een vrijblijvend adviesgesprek aan. Ik vertel je graag waar de eventuele kansen liggen voor jouw bedrijf en wat ik voor je kan betekenen.

Alles-in-een marketingoplossing

Snel en resultaatgericht

Gericht op jouw succes

Gratis adviesgesprek

×
Start hier je aanvraag!

Leuk dat je geïnteresseerd bent in bloggen. Ik ben benieuwd wat ik voor je kan betekenen. Vul hieronder je gegevens in.

Scroll naar boven