Freelance copywriter inhuren? Teksten op maat geschreven.

Geen tijd om zelf professionele teksten te schrijven? Of kost het je veel moeite? Huur dan een copywriter in! Ik ben de freelance copywriter/tekstschrijver die je zoekt. Wat voor tekst je ook nodig hebt, ik zorg voor een pakkende tekst op maat. Inclusief garantie!

Online-Marketing-Specialist-Jeffrey-Goessens

Altijd een tekst op maat

100% tevredenheidsgarantie

Ervaren copywriter

Wat is een copywriter?

Ik zal eerst kort uitleggen wat een copywriter is. Een copywriter is eigenlijk een mooie term voor tekstschrijver. Maar als ik er toch een betekenis aan moet geven, dan is een copywriter iemand met gevoel voor tekstschrijven. Iemand die precies weet hoe een goede tekst geschreven moet worden. Ongeacht het soort tekst. En dat is waar ik goed in ben!

Een freelance copywriter zorgt voor een tekst op maat. Iedere keer weer.

waarom-een-copywriter-inhuren

Wat voor teksten kan ik voor je schrijven?

Ik schrijf al sinds 2016 vrijwel alle soorten teksten. Van complete websites en blogs, tot online advertenties, social media berichten, nieuwsbrieven, landingspagina’s, informatieve teksten, promotiematerialen en meer.

Daarom kan ik jou zo goed van dienst zijn. Ook heb ik verstand SEO. Mocht je willen scoren in Google met je website, dan kan ik je daar dus ook direct bij helpen.

Wil je meer weten? Je kunt je gratis aanmelden voor een adviesgesprek om de mogelijkheden te bespreken.

goede-freelance-copywriter

Waarom een copywriter inhuren?

Er zijn veel redenen om een copywriter in te huren. Hieronder staan de belangrijkste: 

online-marketing-partner

Copywriter inhuren? Altijd een pakkende tekst op maat.

"Jeffrey is pro-actief, staat altijd klaar om te helpen en komt met goed advies over social media vraagstukken. Zijn inbreng heeft een flinke rendementsverbetering op onze marketing-investeringen bij BodySwitch gebracht."
Paul Den Dekker
Directeur BodySwitch
"Jeffrey ondersteunt onze marketing al een jaar lang met zijn copywriting skills. Hij is enthousiast, denkt mee en er valt altijd op hem te rekenen. Bedankt Jeffrey! Op naar nog meer jaren."
Niels-Zee-Traffic-Family
Niels Zee
Co-Founder Traffic Family
"Jeffrey heeft ons geholpen met de lay-out van onze nieuwe website, het schrijven alle teksten en SEO. Wij zijn erg tevreden met het eindresultaat en zijn manier van werken!"
Juliette
DUO Home Solutions
"Jeffrey heeft echt verstand van zaken en begeleid je op een persoonlijke en geduldige manier naar echte resultaten! Het is precies de sturing waar ik naar zocht."
Jerome-Verbeek-Orthomoleculair-therapeut
Jerome
Health therapeut

"Laat teksten schrijven, die het waard zijn om gelezen te worden"

Mijn stappenplan om geweldige teksten te schrijven

Stap 1: opdracht bespreken

Wat voor teksten moet ik schrijven? En hoe wil je dat ik ze schrijf? Allereerst moeten we natuurlijk de opdracht bespreken. Wanneer de opdracht duidelijk is ga ik aan de slag.

Stap 2: goede voorbereiding

Verdieping in de opdracht is een belangrijke tweede stap voor het beste eindresultaat. Ik zorg voor een goede voorbereiding zodat ik mijn werk goed kan doen.

Stap 3. teksten schrijven

Wanneer ik alle informatie heb verzameld ga ik aan de slag met het schrijven van de teksten volgens de overeengekomen afspraken. Wat kan ik voor jou betekenen?

Dus, heb je goede en professionele teksten nodig? Laten we dan samenwerken! Ik garandeer goede en professionele teksten naar wens. Wat voor tekst je ook nodig hebt, ik zorg voor een tekst op maat.

Veelgestelde vragen

Een copywriter is gespecialiseerd in het schrijven van overtuigende en goede teksten die de aandacht van je doelgroep trekken. Met een copywriter kun je professionele en overtuigende content creëren om je merk en communicatie te versterken en professionaliseren. 

Ik neem verschillende soorten opdrachten aan, waaronder het schrijven van websitecontent, online advertenties, blogs, nieuwsbrieven, social media berichten, landingspagina’s, brochures en meer. Neem vrijblijvend contact op voor meer informatie.

De kosten hangen af van het soort tekst en hoe lang ik ermee bezig ben. In de meeste gevallen werk ik met een uurtarief van €49,95. Neem vrijblijvend contact op voor een betere prijsindicatie.

Ik schrijf al sinds 2016 alle soorten teksten voor verschillende bedrijven en mijn eigen ondernemingen en websites. Daarom garandeer ik een tekst-naar-wens-garantie.

Ja, ik heb verstand van SEO en weet hoe je moet scoren in Google. Ik kan, indien gewenst, je volledige website SEO-vriendelijk maken. Hierdoor word je beter gevonden in Google en krijg je meer bezoekers op je website. Ook kan ik direct SEO verwerken in de nieuwe teksten die ik voor je schrijf.

Jazeker! Ik schrijf alle soorten website teksten. Ook heb ik verstand van coderen (de basis) en werk ik veel met WordPress websites. In de meeste gevallen kan ik teksten schrijven en ze gelijk toevoegen aan je website, indien je dat wenst. Dit versnelt het proces enorm. Kijk voor meer informatie op mijn pagina website tekstschrijver inhuren.

Dat hangt af van de grootte van de opdracht. Meestal kan ik binnen 1 of 2 weken beginnen. Mocht je haast hebben valt er altijd iets te regelen.

Tekstschrijver inhuren?
Dien vrijblijvend een aanvraag in!

Klaar om aan de slag te gaan? Ik garandeer goede en professionele teksten naar wens. Klik op de knop hieronder om professionele teksten te laten schrijven. Prijs nader overeen te komen en afhankelijk van de opdracht.

FREELANCE COPYWRITER INHUREN

49
95
Per uur (vanaf)
  • Ervaren coywriter
  • Altijd professionele teksten op maat
  • Kennis van SEO en marketing
  • Vrijblijvend opdrachtgesprek
  • Met tevredenheidsgarantie

Daarom kies je voor Jouw Marketing Coach

Betrouwbare copywriter
Goede communicatie en afspraken
Snel en op tijd geleverd
Goedkpoer dan marketingbureaus
Kwaliteit gegarandeerd
Jarenlange ervaring

Ben je overtuigd en wil je mijn hulp inschakelen? Vraag dan gratis een vrijblijvend adviesgesprek aan om de opdracht te bespreken. Ik vertel graag wat ik voor je kan betekenen en beantwoord al je vragen. 

Alles-in-een marketingoplossing

Snel en resultaatgericht

Gericht op jouw succes

Gratis adviesgesprek

×
Laten we samenwerken!

Geweldig dat je de eerste stap zet! Ik schrijf teksten op maat en kijk er naar uit om kennis te maken. Vul hieronder je gegevens in.

Scroll naar boven