Een winstgevend marketingplan laten maken voor jouw bedrijf?

Geen verstand van marketing, maar wil je wel een goede marketingaanpak? Ik help je! Ik maak een marketingplan op maat en ontwikkel een winstgevende marketingstrategie voor jouw bedrijf. Laten we samen werken aan een plan voor de beste bedrijfsresultaten!

Online-Marketing-Specialist-Jeffrey-Goessens

Marketingplan op maat

Afgestemd op jouw wensen

Praktisch en uitvoerbaar

Wat is een marketingplan precies?

Een marketingplan is een uitwerking van de marketingstrategie van een bedrijf en de marketingactiviteiten die het moet uitvoeren. Een marketingplan geeft richting aan de marketing en bevat een gedetailleerd stappenplan om het plan uit te voeren en de gestelde doelen te behalen. Verder heeft een marketingplan vaak onderdelen zoals een interne analyse, externe analyse, concurrentieanalyse, overzicht van de kansen en bedreigingen, een planning en meer.

De uiteindelijke oplevering is een compleet rapport, met alle in-en-outs om de marketing van je bedrijf gestructureerd naar een hoger niveau te brengen. Inclusief marketingdoelstellingen, uitwerking van de in te zetten marketingkanalen en implementatieplan. 

wat-is-een-marketingplan

Waarom een marketingplan laten maken?

Er zijn veel redenen om een marketingplan te laten maken voor jouw bedrijf. Vooral voor bedrijven die weinig structuur in hun marketing hebben of zelfs helemaal geen plan hebben. Hieronder staan de vijf belangrijkste redenen:

  1. Betere marketing: een goed marketingplan draagt bij aan meer omzet en betere bedrijfsresultaten.

  2. Meer structuur: een goed marketingplan geeft houvast, structuur en richting aan je marketingactiviteiten.

  3. Onderscheidend vermogen: een goed marketingplan bevat een strategische positionering en overzicht van de kansen en bereidingen om je te onderscheiden van concurrenten.

  4. Duidelijke strategie en positionering: een goed marketingplan geeft jouw bedrijf een duidelijke en bij jouw bedrijf passende branding, positionering en strategie.

  5. Direct toepasbaar: een goed marketingplan maakt marketing toegankelijk en uitvoerbaar voor iedereen. Het is praktisch, duidelijk en direct toepasbaar.
waarom-een-marketingplan-laten-maken

Geen verstand van marketing? Laat mij een marketingplan maken!

Heb je geen verstand van marketing? Weet je bijvoorbeeld niet hoe je een product of dienst moet promoten, op welke manier(en) je doelgroep het best bereikt kan worden, hoe je bezoekers op je website krijgt en wat de beste positionering is voor jouw bedrijf? Laat mij dan een marketing plan voor je schrijven! 

Met een marketingplan krijg je controle over marketing, houvast en een richting om naartoe te werken.

online-marketing-partner

Laat je bedrijf groeien met Jouw Marketing Coach!

"Jeffrey is pro-actief, staat altijd klaar om te helpen en komt met goed advies over social media vraagstukken. Zijn inbreng heeft een flinke rendementsverbetering op onze marketing-investeringen bij BodySwitch gebracht."
Paul Den Dekker
Directeur BodySwitch
"Jeffrey ondersteunt onze marketing al een jaar lang met zijn copywriting skills. Hij is enthousiast, denkt mee en er valt altijd op hem te rekenen. Bedankt Jeffrey! Op naar nog meer jaren."
Niels-Zee-Traffic-Family
Niels Zee
Co-Founder Traffic Family
"Jeffrey heeft ons geholpen met de lay-out van onze nieuwe website, het schrijven alle teksten en SEO. Wij zijn erg tevreden met het eindresultaat en zijn manier van werken!"
Juliette
DUO Home Solutions
"Jeffrey heeft echt verstand van zaken en begeleid je op een persoonlijke en geduldige manier naar echte resultaten! Het is precies de sturing waar ik naar zocht."
Jerome-Verbeek-Orthomoleculair-therapeut
Jerome
Health therapeut

"Bereik en inspireer je doelgroep met een effectief marketingplan"

Mijn stappenplan voor een sterk marketingplan

1. Kennismaken & Verdieping

De eerste stap is kennismaken. Wat is het verhaal van je bedrijf, wat is je visie, wat is je huidige strategie, wat zijn je doelen en ga zo door. Hoe meer ik weet, hoe beter.

2. Analyseren & Onderzoeken

Na de eerste indruk moet ik jouw bedrijf en de branche goed leren kennen. Dit doe ik door stapsgewijs onderzoek en analyse. Hier leg ik de basis van de strategie.

3. Brainstormen & Strategie

Creativiteit is het sleutelwoord. Waar liggen de kansen? Wat zijn de sterke en zwakke punten van je bedrijf? Wat is je doelgroep? En belangrijker: hoe spelen we erop in?

4. Communicatie & Afspraken

Communicatie is een belangrijk onderdeel binnen mijn aanpak. We willen allebei het beste eindresultaat en dus is het belangrijk dat we goed communiceren.

Wil je meer weten over mijn aanpak of zeker weten dat een marketingplan de beste keuze is voor jou? Vraag dan vrijblijvend een adviesgesprek aan. Tijdens het gesprek bespreken we jouw hulpvraag en of ik jou daar bij kan helpen. Klik op de knop hieronder om een gesprek aan te vragen.

Veelgestelde vragen

Dat hangt af van jouw specifieke situatie. Niet voor ieder bedrijf en niet voor iedere ondernemer is een marketingplan de beste keuze. Wellicht heb je er bijvoorbeeld meer aan om (een deel van) je marketing uit te besteden of is het verstandig om het laten maken van een marketingplan nog even uit te stellen. Je moet ook goed nadenken wie het plan gaat uitvoeren. Mocht je twijfelen dan help ik je graag bij het maken van de juiste keuze.

Dat is mijn streven. Ik hou er niet van om een uitgebreid plan te maken vol overbodige informatie waar je nooit gebruik van maakt. Ik ben graag concreet en maak een plan dat direct uitgevoerd kan worden. Ik verwerk altijd een uitgebreid stappen- en implementatieplan in het rapport. Zijn alle overbodige details belangrijk dan kun je beter iemand anders een plan laten maken.

Ja, zeker! Dat is mijn specialiteit! Ik onderzoek de markt waarbinnen je opereert, analyseer je huidige marketingactiviteiten en maak een effectieve online marketingstrategie. Samen maken we een marketingplan dat resultaten gaat opleveren. Uiteraard hou ik rekening met jouw wensen en doelen en stem ik daar het plan op af.

Ja, zeker. Ik hou er niet van om een uitgebreid plan te maken vol overbodige informatie waar je nooit gebruik van maakt. Ik ben graag concreet en maak een plan dat direct uitgevoerd kan worden. We kunnen samen bespreken welke informatie je nodig hebt. Zo maken we een plan op maat. Direct toepasbaar en zonder overbodige informatie.

Normaal gesproken begin ik met een grondige analyse van je bedrijf, de markt en concurrentie. Zo krijg ik een goed beeld van de branche en hoe je bedrijf zich verhoudt ten opzichte van concurrenten. Tijdens deze fase zullen we ook de nodige gesprekken voeren. Vervolgens is het belangrijk om onder andere doelen te stellen, doelgroepen te identificeren, strategieën te ontwikkelen en een actieplan op te stellen. 

De prijs verschilt en hangt af van de omvang van het plan, je bedrijf en de markt. Ook hangt het ervan af wat je met het plan wil bereiken. Neem vrijblijvend contact op om de mogelijkheden te bespreken en een offerte te ontvangen.

Ja, zeker. Als allround online marketeer kan ik je heel goed van dienst zijn bij de uitvoering en monitoring van het plan. Denk aan het opzetten van advertentiecampagnes, optimaliseren van je website, beheren van je social media en het inrichten van e-mailmarketing. Neem contact op om de mogelijkheden te bespreken.

Dat kunnen we onderling bespreken. Niet elk marketingplan is namelijk hetzelfde. Bepaalde onderdelen zijn wel sterk aan te raden. De meest voorkomende onderdelen zijn een interne analyse, analyse van de markt en concurrenten, een doelgroepanalyse, analyse van kansen en bedreigingen, de uitwerking van de marketingstrategie, een uitwerking van de marketingkanalen die ingezet moeten worden, een planning, een implementatieplan en meer.  

Nee. Ik maak alleen marketingplannen voor bedrijven en ondernemers. Niet voor schoolopdrachten. Niet omdat ik je niet wil helpen, maar omdat ik dat niet leuk vind om te doen.

Marketingplan laten maken?
Meld je aan voor een gratis adviesgesprek!

Benieuwd wat ik voor jou kan betekenen? Klik dan op de knop hieronder! Laten we samen brainstormen! Tijdens ons gesprek bespreken we of een marketingplan de beste keuze is voor jou en beantwoord ik al je vragen. Je kunt je gratis aanmelden voor een adviesgesprek.

STRATEGISCH MARKETINGPLAN

795
00
Vanafprijs (bespreken)
  • Vrijblijvend opdrachtgesprek
  • Marketingplan op maat
  • Praktisch en uitvoerbaar
  • Afgestemd op jouw wensen
  • Inclusief naar-wens-garantie!

Daarom kies je voor Jouw Marketing Coach

Betrouwbare online marketeer
Goede communicatie en afspraken
Snel en op tijd geleverd
Goedkoper dan marketingbureaus
Kwaliteit gegarandeerd
Jarenlange ervaring

Klaar om vooruit te gaan met je bedrijf? Vraag dan gratis een vrijblijvend adviesgesprek aan. Uiteraard adviseer ik je of een marketingplan de beste keuze is voor jouw bedrijf. Klik op de knop hieronder.

Alles-in-een marketingoplossing

Snel en resultaatgericht

Gericht op jouw succes

Gratis adviesgesprek

×
Gratis adviesgesprek!

Geweldig dat je de eerste stap zet om een marketingplan te laten maken. Ik kijk er naar uit om kennis te maken. Vul hieronder je gegevens in.

Scroll naar boven