Online Marketing Coaching. Gericht op jouw succes.

Ben jij een ondernemer en wil je méér succes met marketing? Dan is Marketing Coaching wellicht iets voor jou. Als Online Marketing coach leer ik je alles wat je moet weten en werken we samen aan een winstgevende marketingaanpak met meetbare resultaten.

Zullen we samenwerken?

Online-Marketing-Specialist-Jeffrey-Goessens

Persoonlijk coaching traject

Marketingadvies op maat

Ervaren Online Marketeer

Ontdek alle geheimen van online marketing en krijg een strategie die werkt!

Heb je alles geprobeerd maar lijkt niets te werken? Of ben je al goed bezig en kan het gewoon beter? Wat je motivatie ook is, als Online Marketing Coach help ik jou groeien. Je leert alles wat je moet en wil weten zodat je geen twijfels meer hebt over marketing en weet waar je mee bezig bent. Je kunt met al je vragen, problemen en uitdagingen bij mij terecht.

Samen maken we een winstgevende marketingstrategie en word je stap voor stap een marketeer.

1-op-1-marketing-coaching

Praktijkgerichte Online Marketing Coaching, met directe impact op je business.

Iedere business heeft een andere aanpak nodig. Daarom werk ik niet met een standaard programma, maar lever ik maatwerk met coaching via WhatsApp en Online videoconsults.

Tijdens onze samenwerking maken we een plan, lossen we problemen op en gaan we praktijkgericht aan de slag voor directe impact op jouw onderneming.

Met mijn persoonlijke werkwijze krijg je een aanpak dat werkt en behaal je de resultaten die je verdient!

online-marketing-coaching

Jouw Marketing Coach & Partner in één!

Je hebt de keuze tussen drie pakketten. Je kunt kiezen voor “Marketing Coaching – Essentials“, waarbij je al het goede van Marketing coaching krijgt voor een vast bedrag per maand. Je kunt ook kiezen voor een uitgebreidere samenwerking.

Bij “Marketing Coaching – Partners” en “Marketing Coaching – Premium” heb je naast coaching ook een nieuwe samenwerkingspartner. Bij deze pakketten neem ik werk uit handen en werk ik mee aan jouw business en marketing. Deze unieke samenwerkingsvorm zorgt voor snellere groei en (nog) betere resultaten.

Wil je meer weten? Bekijk verder in de pagina mijn pakketten of meld je aan voor een gratis adviesgesprek.

online-marketing-partner

Laat je bedrijf groeien met Jouw Marketing Coach!

"Jeffrey is pro-actief, staat altijd klaar om te helpen en komt met goed advies over social media vraagstukken. Zijn inbreng heeft een flinke rendementsverbetering op onze marketing-investeringen bij BodySwitch gebracht."
Paul Den Dekker
Directeur BodySwitch
"Jeffrey ondersteunt onze marketing al een jaar lang met zijn copywriting skills. Hij is enthousiast, denkt mee en er valt altijd op hem te rekenen. Bedankt Jeffrey! Op naar nog meer jaren."
Niels-Zee-Traffic-Family
Niels Zee
Co-Founder Traffic Family
"Jeffrey heeft ons geholpen met de lay-out van onze nieuwe website, het schrijven alle teksten en SEO. Wij zijn erg tevreden met het eindresultaat en zijn manier van werken!"
Juliette
DUO Home Solutions
"Jeffrey heeft echt verstand van zaken en begeleid je op een persoonlijke en geduldige manier naar echte resultaten! Het is precies de sturing waar ik naar zocht."
Jerome-Verbeek-Orthomoleculair-therapeut
Jerome
Health therapeut

"Waarom marketing coaching een goede keuze is"

Hier kan ik je allemaal bij helpen!

Website maken en verder ontwikkelen

Hogere SEO posities in zoekmachines (Google)

Adverteren in Google, Facebook of Instagram

Conversie optimalisatie en analyse

Leadgeneratie, e-mail marketing en funnels

Copywriting, bloggen en content maken

Branding, positionering en strategie

Technische support & Marketing tools

Adverteren in Google, SEO, Bloggen, Social media marketing, e-mail marketing… De mogelijkheden zijn oneindig! Het belangrijkste is dat je ontdekt wat werkt voor jou. En dat gaan we uitzoeken! Ik heb een plan voor je.

Zullen we kennismaken?

Wil je weten wat ik voor je kan betekenen en welke kansen er zijn voor jouw bedrijf? Meld je dan gratis aan voor een kennismaking/adviesgesprek!

Het is natuurlijk belangrijk om uit te zoeken of ik de juiste partij ben om jouw bedrijf te helpen en of er een match is. Ook moeten we bespreken of marketing coaching de beste keuze is. Zien we allebei een samenwerking zitten, dan staat niets meer in de weg.

Tijdens ons gesprek bespreken we jouw hulpvraag en vertel ik hoe ik daarbij kan ondersteunen. Ook leg ik natuurlijk uit hoe marketing coaching werkt en wat het jou kan opleveren. Het is de eerste stap naar een mogelijke samenwerking. En kies je er uiteindelijk voor om samen te werken, dan ga ik gegarandeerd mijn best doen om jou vooruit te helpen!

Twijfel daarom niet om je aan te melden voor een gratis adviesgesprek en de mogelijkheden te bespreken.

marketing-specialist-jeffrey-goessens

Veelgestelde vragen

Marketing coaching is geschikt voor alle ondernemers die willen weten hoe marketing effectief ingezet kan worden voor hun bedrijf en meer willen leren over marketing. Van eigenaren van startups tot gevestigde ondernemingen. Kortom, ondernemers die willen groeien en meer over marketing willen leren.

Tijdens de eerste maand kunnen we al veel stappen zetten, maar hoe snel het gaat hangt af van het abonnement, hoe je bedrijf er voor staat en je inzet en kennis. We kunnen direct verbeteringen aanbrengen in lopende advertenties, je website en marketing-aanpak. Ook kunnen we direct bezoekers naar je website leiden. Alles hangt af van de staat van je bedrijf. Wanneer je bijvoorbeeld nog geen lopende advertenties of goede website hebt duurt het uiteraard langer. Wil je meer weten dan raad ik je aan om een gratis adviesgesprek aan te vragen.

Ik werk al sinds 2015 als zelfstandig professional, marketeer en ondernemer en inmiddels vier jaar als marketing coach. Gedurende deze periode heb ik tientallen klanten geholpen. Ik weet wat het is om een eigen onderneming te hebben en hoe je verschillende facetten van Online Marketing in kunt zetten om resultaat te behalen. Op marketinggebied heb ik ervaring met vrijwel alle facetten van het vak en kan ik je veel bijbrengen. Wil je meer weten, dan vertel ik dat graag tijdens een persoonlijk gesprek.

Dan beëindigen we onze samenwerking en hoef je niets meer te betalen. Je zit nergens aan vast en kunt stoppen wanneer je wil. Ik vind het zelf ook niet fijn om ergens aan vast te zitten, daarom ga ik hier flexibel mee om. Ik help je zo lang als nodig is. Laat wel op tijd (voor de nieuwe maand begint) weten dat je wil stoppen.

Ja zeker! We bespreken samen wat je wil leren en waar je hulp bij nodig hebt. Hier passen we onze samenwerking op aan. We kunnen ons richten op een enkel onderdeel zoals SEO of Online adverteren, maar we kunnen ook je gehele marketingaanpak verbeteren. Uiteraard adviseer ik je hierbij.

We bespreken onderling wie wat doet. De uren kunnen worden besteed aan alle soorten werkzaamheden. Van het verbeteren van je website tot het maken van advertenties en inrichten van e-mailmarketing. Deze werkzaamheden doe ik buiten de calls om (of samen indien nodig).

Minder dan 5 uur marketing support is niet mogelijk, omdat ik dan onvoldoende resultaat kan behalen. Meer uren valt altijd te bespreken. Ook is het mogelijk om coaching uren te ruilen voor werkuren. We kunnen altijd je wensen bespreken.

We kunnen in principe direct beginnen. Zodra jij een aanvraag indient neem ik contact met je op om kennis te maken en ontvang je alle informatie die je nodig hebt. Wanneer je ervoor kiest om aan de slag te gaan dan bepalen we samen de startdatum.

Ik ga nooit een samenwerking aan als ik niet zeker weet dat ik je goed van dienst kan zijn. Daarom werk ik met een gratis adviesgesprek en neem ik de tijd om te onderzoeken wat ik voor jou kan betekenen. Ik schets altijd een duidelijk verwachtingspatroon en wanneer we gaan samenwerken, dan garandeer ik kwaliteit en kom ik mijn afspraken na.

Bestel Marketing Coaching en wordt een marketing specialist!

Klaar om aan de slag te gaan? Kies hieronder het pakket dat het best aansluit op jouw wensen. Daarna moeten we natuurlijk kennismaken. Tijdens ons gesprek bespreken we of marketing coaching de beste keuze is voor jou en beantwoord ik al je vragen. Je kunt je gratis aanmelden voor een adviesgesprek.

Twijfel niet om je aan te melden! Ook als je nog niet helemaal zeker bent. 

MARKETING COACHING

ESSENTIALS
250 Per maand
 • 4 uur Online Coaching (per maand)
 • Onbeperkt WhatsApp Coaching
 • Onbeperkt e-mail support
 • Maandelijks opzegbaar
 • Niet goed, geld terug!
 • Gratis Marketing Check vooraf (t.w.v. €99,95)

MARKETING COACHING

PARTNERS
450 Per maand
 • Mee werken & Coaching
 • 4 uur Online Coaching (per maand)
 • 5 uur marketingondersteuning (per maand)
 • Onbeperkt WhatsApp Coaching
 • Onbeperkt e-mail support
 • Maandelijks opzegbaar
 • Niet goed, geld terug!
 • Gratis Marketing Check vooraf (t.w.v. €99,95)
 • Gratis Zoekwoordenonderzoek t.w.v. €350
 • Gratis SEA kansen analyse t.w.v. €195
Populair

MARKETING COACHING

PREMIUM
900 Per maand
 • Alles van partners
 • 4 uur Online Coaching (per maand)
 • 12 uur marketingondersteuning (per maand)
 • Mee werken aan jouw marketing
 • Onbeperkt WhatsApp Coaching
 • Onbeperkt e-mail support
 • Maandelijks opzegbaar
 • Niet goed, geld terug!
 • Gratis Marketing Check vooraf (t.w.v. €99,95)
 • Gratis Zoekwoordenonderzoek
  (t.w.v. €350)
 • Gratis SEA kansenanalyse
  (t.w.v. €195)

Daarom kies je voor Jouw Marketing Coach

Betrouwbare online marketeer
Goede communicatie en afspraken
Snel en op tijd geleverd
Goedkoper dan marketingbureaus
Kwaliteit gegarandeerd
Jarenlange ervaring

Wil je meer weten over mijn diensten? Vraag dan gratis een vrijblijvend adviesgesprek aan. Ik vertel je graag waar de eventuele kansen liggen voor jouw bedrijf en wat ik voor je kan betekenen.

Alles-in-een marketingoplossing

Snel en resultaatgericht

Gericht op jouw succes

Gratis adviesgesprek

×
Klaar om kennis te maken?

Geweldig dat je de eerste stap zet! Ik kijk er naar uit om kennis te maken. Vul hieronder je gegevens in.

Scroll naar boven