SEA Specialist inhuren? Bereik vandaag nog je doelgroep in Google!

Winstgevend adverteren in Google? Huur dan een SEA specialist in! Ik maak advertenties die presteren zodat jij meer bezoekers, leads en klanten krijgt. Meer weten? Neem vrijblijvend contact op om de mogelijkheden te bespreken.

Online-Marketing-Specialist-Jeffrey-Goessens

Ervaren SEA specialist

Direct bezoekers op je website

SEA strategie op maat

Gratis adviesgesprek

Wat is SEA?

SEA, ook wel zoekmachine adverteren genoemd, is betaald adverteren in Google. SEA is een manier om de beoogde doelgroep snel en op een effectieve manier te bereiken door middel van online advertenties. Het geeft bedrijven de mogelijkheid om direct meer relevante bezoekers te krijgen en de vindbaarheid van hun website te vergroten.

Het voornaamste doel van SEA? Dat is winstgevend adverteren. Dus zo veel mogelijk leads en klanten binnenhalen tegen zo laag mogelijke kosten. En daar help ik je bij. Een SEA specialist bedenkt en maakt goede advertentiecampagnes, analyseert en monitort de resultaten en voert gerichte verbeteringen door in de advertenties zodat ze steeds beter en effectiever worden.

Benieuwd hoe dit precies werkt? Neem dan vrijblijvend contact op.

wat-is-sea

Waarom een SEA specialist inhuren?

Een SEA specialist helpt bedrijven door goede en winstgevende advertenties te maken. Om dit te bereiken bedenkt een SEA specialist een strategie voor meer bezoekers, leads en klanten. Wil jij dat ook?

wat-doet-een-sea-specialist

Krijg winstgevende advertenties met een SEA specialist!

Adverteren in Google Ads kan iedereen. Het gaat er echter om dat je advertenties maakt die daadwerkelijk geld opleveren. Dit doe je door verder te kijken dan de advertentie. Bijvoorbeeld naar je landingspagina. Deze moet ook goed in elkaar zitten en converteren.

Door verder te kijken dan de advertentie zorg ik voor winstgevende advertenties en dus voor meer leads en klanten. Klik op de knop voor meer informatie.

online-marketing-partner

Laat je bedrijf groeien met Jouw Marketing Coach!

"Jeffrey is pro-actief, staat altijd klaar om te helpen en komt met goed advies over social media vraagstukken. Zijn inbreng heeft een flinke rendementsverbetering op onze marketing-investeringen bij BodySwitch gebracht."
Paul Den Dekker
Directeur BodySwitch
"Jeffrey ondersteunt onze marketing al een jaar lang met zijn copywriting skills. Hij is enthousiast, denkt mee en er valt altijd op hem te rekenen. Bedankt Jeffrey! Op naar nog meer jaren."
Niels-Zee-Traffic-Family
Niels Zee
Co-Founder Traffic Family
"Jeffrey heeft ons geholpen met de lay-out van onze nieuwe website, het schrijven alle teksten en SEO. Wij zijn erg tevreden met het eindresultaat en zijn manier van werken!"
Juliette
DUO Home Solutions
"Jeffrey heeft echt verstand van zaken en begeleid je op een persoonlijke en geduldige manier naar echte resultaten! Het is precies de sturing waar ik naar zocht."
Jerome-Verbeek-Orthomoleculair-therapeut
Jerome
Health therapeut

Stappenplan succesvol adverteren in Google Ads

1. Kansenanalyse

Allereerst doe ik onderzoek naar de beste advertentiestrategie voor jouw bedrijf. Is dat een zoekcampagne in Google of is een andere strategie beter?

2. Concurrentieanalyse

Om concurrenten te slim af te zijn doe ik een concurrentieanalyse. Wat doen ze goed en welke kansen laten ze liggen? Laten we hier gebruik van maken!

3. Advertentieplan maken

Wanneer ik alle informatie heb verzameld is het tijd om een advertentieplan te maken en winstgevende advertenties te bedenken.

4. Campagnes lanceren

De laatste stap: campagnes maken en lanceren in Google Ads. Binnen 1 dag krijg je de eerste bezoekers op je website!

Wanneer je besluit om mijn hulp in te schakelen maak ik in vier belangrijke stappen een winstgevende advertentiestrategie voor jouw bedrijf. Wil je meer weten over mijn aanpak? Vraag dan vrijblijvend een adviesgesprek aan.

"Huur een SEA Specialist in en bereik honderden potentiële klanten per maand"

Veelgestelde vragen

Een SEA specialist helpt bedrijven door goede en winstgevende advertenties te maken. Om dit te bereiken bedenkt een SEA specialist een strategie voor meer bezoekers, leads en klanten. Wanneer de advertenties zijn gelanceerd analyseert een SEA specialist de resultaten en voert hij/zij gerichte verbeteringen door. Dit is een doorlopend proces waardoor je advertenties steeds beter worden.

Adverteren in Google kan al vanaf een euro per dag. De uiteindelijke kosten bepaal je helemaal zelf. We maken een strategie om zo effectief mogelijk met het budget om te gaan en maximaal rendement te behalen.

Adverteren in Google levert direct resultaat. Vanaf het moment dat de advertenties zijn gelanceerd komen er bezoekers op je website. Google Ads is een effectieve manier om snel bezoekers, leads en verkopen te realiseren. Mits de juiste aanpak wordt gehanteerd.

Dit verschilt per aanbod en hangt af van het budget. Met de juiste aanpak kun je veel leads en klanten krijgen. Neem vrijblijvend contact op om de mogelijkheden te bespreken.

Dat hangt af van de soort advertentie en de zoekwoorden waarop je wilt adverteren. Het ene zoekwoord is duurder dan het ander. Met een euro per dag kunnen goedkope zoekwoorden al goed zijn voor 100-300 bezoekers in een maand. Bij duurdere zoekwoorden kan het makkelijk zijn dat je maar 30 bezoekers krijgt voor hetzelfde budget. Het hangt ook af van het doel dat je wil bereiken.

Dat is zeker mogelijk! Google Ads heeft een “expertmodus” en een “laagdrempelige modus” voor beginners. Google biedt ook veel documentatie om zelf te leren hoe je moet adverteren. Het is echter geen garantie voor succes. Houdt er rekening dat het expertplatform gecompliceerd is en dat je tijd nodig hebt om te wennen aan het platform. Wil je leren adverteren in Google, dan kan ik je daar ook bij helpen. Kies dan voor Marketing Coaching.

SEA Specialist inhuren?
Vraag een adviesgesprek aan!

Om er zeker van te zijn dat ik jou kan helpen heb je de mogelijkheid om je gratis aan te melden voor een adviesgesprek. Tijdens ons gesprek bespreken we de mogelijkheden en vertel ik of SEA kansrijk is voor jouw bedrijf of niet. Zo kun je een weloverwogen beslissingen maken.

GOOGLE ADS | ALL-IN

249 Per maand (vanaf prijs)
  • SEA Kansenanalyse
  • SEA Concurrentieanalyse
  • SEA Zoekwoordenonderzoek
  • SEA strategie op maat
  • Advertentiecampagnes maken
  • Resultaten analyseren
  • Advertenties optimaliseren
  • Rapportage resultaten

Daarom kies je voor Jouw Marketing Coach

Betrouwbare online marketeer
Goede communicatie en afspraken
Snel en op tijd geleverd
Goedkoper dan marketingbureaus
Kwaliteit gegarandeerd
Jarenlange ervaring

Wil je meer weten over mijn diensten? Vraag dan gratis een vrijblijvend adviesgesprek aan. Ik vertel je graag waar de eventuele kansen liggen voor jouw bedrijf en wat ik voor je kan betekenen.

Alles-in-een marketingoplossing

Snel en resultaatgericht

Gericht op jouw succes

Gratis adviesgesprek

×
Meld je hier aan!

Geweldig dat je de eerste stap zet! Ik ben benieuwd wat ik voor je kan betekenen. Vul hieronder je gegevens in.

Scroll naar boven