Professionele website teksten laten schrijven? Zoek niet verder!

Geen tijd om zelf goede webteksten te schrijven? Kies er dan voor om website teksten te laten schrijven! Huur een website tekstschrijver in. Wat voor tekst je ook nodig hebt, ik zorg voor pakkende teksten op maat. Inclusief garantie!

Online-Marketing-Specialist-Jeffrey-Goessens

Altijd een tekst op maat

100% tevredenheidsgarantie

Ervaren tekstschrijver met SEO kennis

Waarom het goed is om webteksten te laten schrijven

Goede webteksten schrijven is een vak apart. En niet iedereen is er goed in. Soms kost het uren en heb je nog geen goede tekst geschreven. Herken je jezelf hierin? Dan kun je mijn hulp goed gebruiken! Ik schrijf teksten op maat en bespaar jou de moeite. Door website teksten te laten schrijven krijg je gegarandeerd goede teksten om je doelgroep op de juiste manier en met de juiste boodschap aan te spreken.

Wil jij dat ook?

Website tekstschrijver en online marketing specialist

Heb je iemand nodig die teksten schrijft? Of heb je iemand nodig die teksten schrijft die resultaten opleveren? Pakkend, conversiegericht, SEO-gericht of alles tegelijk?

Door mijn kennis van (Online) Marketing kan ik de tekst zo inrichten dat het aan meerdere eisen voldoet. SEO-technischvlot leesbaarpakkend en conversiegericht.

Het is maar net wat jij nodig hebt.

waarom-een-copywriter-inhuren

Waarom een goede website tekstschrijver inhuren?

Er zijn veel redenen om een tekstschrijver in te huren. Hieronder staan de belangrijkste: 

goede-freelance-copywriter

Website tekstschrijver, met altijd een pakkende tekst op maat.

"Jeffrey is pro-actief, staat altijd klaar om te helpen en komt met goed advies over social media vraagstukken. Zijn inbreng heeft een flinke rendementsverbetering op onze marketing-investeringen bij BodySwitch gebracht."
Paul Den Dekker
Directeur BodySwitch
"Jeffrey ondersteunt onze marketing al een jaar lang met zijn copywriting skills. Hij is enthousiast, denkt mee en er valt altijd op hem te rekenen. Bedankt Jeffrey! Op naar nog meer jaren."
Niels-Zee-Traffic-Family
Niels Zee
Co-Founder Traffic Family
"Jeffrey heeft ons geholpen met de lay-out van onze nieuwe website, het schrijven alle teksten en SEO. Wij zijn erg tevreden met het eindresultaat en zijn manier van werken!"
Juliette
DUO Home Solutions
"Jeffrey heeft echt verstand van zaken en begeleid je op een persoonlijke en geduldige manier naar echte resultaten! Het is precies de sturing waar ik naar zocht."
Jerome-Verbeek-Orthomoleculair-therapeut
Jerome
Health therapeut

"Laat website teksten schrijven, die het waard zijn om gelezen te worden"

Stappenplan om geweldige website teksten te laten schrijven

Stap 1: opdracht bespreken

Wat voor webteksten moet ik schrijven? En hoe wil je dat ik ze schrijf? Allereerst moeten we natuurlijk de opdracht bespreken. Wanneer de opdracht duidelijk is ga ik aan de slag.

Stap 2: goede voorbereiding

Om het beste resultaat te krijgen is het belangrijk dat ik me verdiep in de opdracht en jouw bedrijf. Hoe ziet je website eruit? Wat is de schrijfstijl? Hier stem ik mijn werk op af.

Stap 3. teksten schrijven

Wanneer ik alle informatie heb verzameld ga ik aan de slag met het schrijven van de website teksten. Zoals afgesproken. Wat kan ik voor jou betekenen?

Dus, heb je goede en professionele teksten nodig? Laten we dan samenwerken! Ik garandeer goede en professionele teksten naar wens. Wat voor tekst je ook nodig hebt, ik zorg voor een tekst op maat.

Veelgestelde vragen

De prijs hangt af van de grootte van je website en om hoeveel pagina’s het gaat. Ook hangt het af van het soort tekst. Hoe groter de website, hoe meer tijd het in beslag neemt. Een indicatie voor een kleine website met 5 of 6 pagina’s is €350 – €500. Een website met 10 pagina’s kost al snel €700 of meer. Het hangt mede af van de moeilijkheidsgraad.

Ook dit verschilt per website. Het scheelt enorm of het om een nieuwe website of een bestaande website gaat. En moet ik meedenken over het ontwerp en de inrichting van de pagina’s? Of is er al een website en moet ik alleen de teksten verbeteren? Hier zit een groot verschil tussen. Gemiddeld ben ik 2-3 uur bezig met het bedenken van een homepage en het schrijven van de teksten. Soortgelijke verkoop- of landingspagina’s nemen ook 2-3 uur in beslag. Is het meer routinewerk of lijken pagina’s op elkaar dan ben ik uiteraard sneller klaar. Met een website van 4 of 5 pagina’s ben ik gemiddeld 8-10 uur bezig.

Ik schrijf alle soorten website teksten. Van SEO-teksten, tot landingspagina’s en productteksten. Neem vrijblijvend contact op om de mogelijkheden te bespreken.

Ja. Ik heb verstand van coderen (de basis) en werk veel met WordPress websites. Ook ben ik bekend met verschillende andere websiteplatformen. In de meeste gevallen kan ik teksten schrijven en ze gelijk toevoegen aan je website, indien je dat wenst. Dit versnelt het proces.

Ja. Ik heb verstand van coderen (de basis) en werk veel met WordPress websites. Ik kan goede en effectieve landingspagina’s bedenken en maken. Ik zorg voor een conversiegericht ontwerp met teksten die aanspreken. Deze combinatie zorgt voor goede en effectieve landingspagina’s.

Ja. Ik schrijf vrijwel alle soorten teksten en heb verstand van SEO. Wil je direct SEO verwerken in je nieuwe website teksten dan is dat mogelijk. Het is aan te raden om direct SEO in de teksten te verwerken, zodat je website beter gevonden wordt. Dit is ook een standaard vraag die ik aan elke potentiële opdrachtgever vraag.

Dat hangt af van de grootte van de opdracht. Meestal kan ik binnen 1 of 2 weken beginnen. Mocht je haast hebben valt er altijd iets te regelen.

Tekstschrijver inhuren?
Dien vrijblijvend een aanvraag in!

Klaar om aan de slag te gaan? Ik garandeer goede en professionele teksten naar wens. Klik op de knop hieronder om professionele website teksten te laten schrijven. Prijs nader overeen te komen en afhankelijk van de opdracht.

WEBSITE TEKSTSCHRIJVER INHUREN

49
95
Per uur (vanaf)
  • Ervaren tekstschrijver voor websites
  • Altijd professionele teksten op maat
  • Kennis van SEO en marketing
  • Vrijblijvend opdrachtgesprek
  • Met tevredenheidsgarantie

Daarom kies je voor Jouw Marketing Coach

Betrouwbare copywriter
Goede communicatie en afspraken
Snel en op tijd geleverd
Goedkoper dan marketingbureaus
Kwaliteit gegarandeerd
Jarenlange ervaring

Ben je overtuigd en wil je mijn hulp inschakelen? Vraag dan gratis een vrijblijvend adviesgesprek aan om de opdracht te bespreken. Ik vertel graag wat ik voor je kan betekenen en beantwoord al je vragen. 

Alles-in-een marketingoplossing

Snel en resultaatgericht

Gericht op jouw succes

Gratis adviesgesprek

×
Laten we samenwerken!

Geweldig dat je de eerste stap zet naar professionele content voor jouw website! Ik kijk er naar uit om kennis te maken. Vul hieronder je gegevens in.

Scroll naar boven