SEO Adviesonderzoek: ontdek alle SEO kansen in een uitgebreid rapport

Wil je hoger scoren in Google en meer gratis websitebezoekers? Dan kan ik je helpen. Met een grondige SEO analyse breng ik in kaart welke kansen er zijn en welke stappen je moet nemen voor hogere posities in Google. Ik ben de Freelance SEO specialist die jou verder helpt!

Online-Marketing-Specialist-Jeffrey-Goessens

Ervaren SEO specialist

Uitgebreid SEO rapport

Gratis adviesgesprek

Meer gratis websitebezoekers krijgen? Kies voor zoekmachine optimalisatie!

Waarschijnlijk heb je de term “SEO” al vaak gehoord. SEO is een belangrijk onderdeel van Online Marketing. Geoptimaliseerde SEO zorgt voor een goede online vindbaarheid in zoekmachines zoals Google en daarmee meer “gratis” websitebezoekers. Er is echter één maar! Er is werk aan de winkel als je meer bezoekers wil krijgen! Je moet de SEO-score van je website verbeteren. Want hoe hoger je scoort, hoe meer websitebezoekers je krijgt.

En daar kan ik jou bij helpen.

seo-uitbesteden-jouw-marketing-coach

Het belang van zoekmachine optimalisatie!

Zonder doelgerichte zoekmachine optimalisatie (de verbetering van je SEO score) zal het aantal gratis websitebezoekers vanuit Google niet toenemen.

Zoekmachine optimalisatie is belangrijk om Google te laten weten wat jij te bieden hebt aan potentiële websitebezoekers. Je moet je als het ware “bewijzen” ten opzichte van Google. En hoe beter je dit doet, hoe hoger je zal scoren in Google en des te meer websitebezoekers je krijgt.

En let op! De concurrentie is groot. Dus wil jij beter gevonden worden in Google, dan moet je de concurrentie aangaan.

resultaat-seo-specialist-inhuren

Krijg alle informatie die je nodig hebt met een grondige SEO-analyse

Weet je niet welke stappen je moet nemen om hoger te scoren in Google en meer gratis websitebezoekers te krijgen? Dan is het SEO Adviesonderzoek voor jou!

Ik analyseer jouw website op alle aspecten van SEO. Zit je website technisch goed in elkaar? Bevat je website de juiste content? Welke kansen zijn er? Welke zoekwoorden zijn kansrijk? En ga zo door!

Je ontvangt een compleet rapport met alle verbeterpunten, alle SEO kansen en een uitgebreid stappenplan om hoger te scoren in Google.

Wil je precies weten wat je krijgt? Vraag dan een vrijblijvend adviesgesprek aan.

Laat je bedrijf groeien met Jouw Marketing Coach!

"Jeffrey is pro-actief, staat altijd klaar om te helpen en komt met goed advies over social media vraagstukken. Zijn inbreng heeft een flinke rendementsverbetering op onze marketing-investeringen bij BodySwitch gebracht."
Paul Den Dekker
Directeur BodySwitch
"Jeffrey ondersteunt onze marketing al een jaar lang met zijn copywriting skills. Hij is enthousiast, denkt mee en er valt altijd op hem te rekenen. Bedankt Jeffrey! Op naar nog meer jaren."
Niels-Zee-Traffic-Family
Niels Zee
Co-Founder Traffic Family
"Jeffrey heeft ons geholpen met de lay-out van onze nieuwe website, het schrijven alle teksten en SEO. Wij zijn erg tevreden met het eindresultaat en zijn manier van werken!"
Juliette
DUO Home Solutions
"Jeffrey heeft echt verstand van zaken en begeleid je op een persoonlijke en geduldige manier naar echte resultaten! Het is precies de sturing waar ik naar zocht."
Jerome-Verbeek-Orthomoleculair-therapeut
Jerome
Health therapeut

"Waarom een SEO analyse onderzoek uit laten voeren?"

Zeker weten of een SEO onderzoek de beste keuze is?

Ik begrijp het als je mogelijk nog twijfelt of SEO een goede keuze is. Daarom help ik je graag bij het maken van een goede keuze en kun je je aanmelden voor een gratis adviesgesprek.

Neem vrijblijvend contact op voor eerlijk advies en om de mogelijkheden te bespreken.

online-vindbaarheid-vergroten

Veelgestelde vragen

Allereerst moet je een aanvraag indienen via het contactformulier op deze pagina. Zodra ik je aanvraag heb ontvangen neem ik contact met je op om je wensen te bespreken. Wanneer alles duidelijk is ga ik aan de slag en maak ik een uitgebreid adviesrapport.

Bij aankoop van een SEO Adviesonderzoek ontvang je alles wat je nodig hebt om te scoren in Google en meer gratis websitebezoekers te krijgen. Ik werk alles tot in detail uit zodat je de meeste stappen zelf kunt uitvoeren. Je ontvangt concrete aanbevelingen en een stappenplan om de SEO van je website te verbeteren. Het adviesrapport is inclusief analyse van de huidige SEO-conditie van je website, uitgebreid zoekwoordenonderzoek, alle verbeterpunten, kansenoverzicht, concrete aanbevelingen en een stappenplan om SEO toe te passen.

Het rapport is een gedetailleerd en goed uitgewerkt document. In het rapport maak ik gebruik van tekst, afbeeldingen en screenshots om alles zo duidelijk mogelijk over te brengen. Neem gerust contact op als je wil weten hoe het eindrapport eruit komt te zien. Uiteraard kunnen we het document achteraf bespreken indien nodig.

Ik raad je niet aan om zelf SEO onderzoek te doen, tenzij je al (enige) kennis hebt van SEO. SEO is ontzettend breed en omvat een uitgebreid takenpakket. Het is niet heel moeilijk, maar je moet het wel weten en snappen. Mocht je de tijd hebben en tijd willen investeren om het te leren, dan is het uiteraard een goed idee. Je moet er wel rekening mee houden dat dit je aardig wat uren gaat kosten. Ik kan je ook leren hoe SEO werkt. Kies dan voor Marketing Coaching.

Ja zeker! SEO is iets wat ik graag doe. Ik kan ervoor zorgen dat jouw website beter online gevonden wordt en dat je iedere maand veel gratis bezoekers krijgt uit Google. Meer weten? Bekijk mijn pagina over SEO uitbesteden.

Bestel hier jouw SEO Adviesonderzoek!

Klaar om aan de slag te gaan? Met een uitgebreide SEO analyse breng ik alle stappen in kaart voor hogere posities in Google voor jouw website. Je kunt je gratis aanmelden voor een adviesgesprek.

Twijfel niet om je aan te melden! Ook als je nog niet helemaal zeker bent. 

SEO ADVIESONDERZOEK

595 Eenmalig
  • Allesomvattende SEO-analyse
  • Grondige websiteanalyse
  • Uitgebreide bedrijfsanalyse
  • Alle SEO-kansen voor jouw bedrijf
  • Alle SEO-verbeterpunten op een rijtje
  • Concrete en duidelijke aanbevelingen
  • Inclusief SEO-concurrentieanalyse
  • Gratis zoekwoordenonderzoek t.w.v. 350 euro
  • Stappenplan voor meer bezoekers t.w.v. 99 euro
  • Inclusief naar-wens-garantie
Populair

Daarom kies je voor Jouw Marketing Coach

Betrouwbare online marketeer
Goede communicatie en afspraken
Snel en op tijd geleverd
Goedkoper dan marketingbureaus
Kwaliteit gegarandeerd
Jarenlange ervaring

Wil je meer weten over mijn diensten? Vraag dan gratis een vrijblijvend adviesgesprek aan. Ik vertel je graag waar de eventuele kansen liggen voor jouw bedrijf en wat ik voor je kan betekenen.

Alles-in-een marketingoplossing

Snel en resultaatgericht

Gericht op jouw succes

Gratis adviesgesprek

×
Meld je hier aan!

Geweldig dat je geïnteresseerd bent in een SEO adviesonderzoek. Vul hieronder je gegevens in.

Scroll naar boven