Download gratis mijn Marketing eBooks!

Meer weten en leren over Marketing? Download dan gratis een van mijn Marketing ebooks! Met mijn marketing ebooks wil ik jou helpen aan een betere marketing aanpak en je wegwijs maken in de marketingwereld. Je kunt mijn beste tips vinden in de e-books. Maak er gebruik van zou ik zeggen!

Mocht je vragen hebben neem dan gerust contact op.

Dé Online Marketing Gids

Groeien door marketing? Download dit e-book! Een volledige marketingstrategie in een gratis download. Meer dan 30 pagina's. Online Marketing opgedeeld in stappen.

e-book-hoger-in-google-in-12-stappen-klein

Hoger in Google in 12 stappen

Meer gratis bezoekers krijgen? Download dan dit e-book! Een compleet plan van aanpak om je SEO te optimaliseren. Inclusief SEO Checklist. Praktisch en doelgericht.

Wat zijn Marketing ebooks?

Marketing ebooks zijn eigenlijk digitale boeken. Een marketing ebook is dus eigenlijk een digitaal marketing boek die je kunt downloaden en bekijken op bijvoorbeeld je laptop, mobiele telefoon of tablet.

Goede ebooks bevatten veel waardevolle informatie, zo ook die van mij (hoop ik, haha). Met mijn e-books wil ik waardevolle informatie en kennis delen om jou te helpen in de online marketing wereld.

Welke Marketing ebooks heb ik allemaal?

Alle marketing ebooks die ik heb geschreven kun je op deze pagina vinden en gratis downloaden. Mijn ebooks staan vol marketing tips en inspiratie voor jouw business.

  • Dé Online Marketing Gids
  • Hoger in Google in 12 stappen

Beste marketing boeken

Nu we het toch over e-books en boeken hebben wil ik graag een aantal goede marketing boeken met je delen. Een erg waardevol marketing boek is de Online Marketing tornado. Dit is een online marketing boek dat veel tips en implementatiestappen bevat voor het opzetten van een Online marketing strategie.

Klik hier voor meer informatie >>>

Laat je bedrijf groeien met Jouw Marketing Coach!

"Jeffrey is pro-actief, staat altijd klaar om te helpen en komt met goed advies over social media vraagstukken. Zijn inbreng heeft een flinke rendementsverbetering op onze marketing-investeringen bij BodySwitch gebracht."
Paul Den Dekker
Directeur BodySwitch
"Jeffrey ondersteunt onze marketing al een jaar lang met zijn copywriting skills. Hij is enthousiast, denkt mee en er valt altijd op hem te rekenen. Bedankt Jeffrey! Op naar nog meer jaren."
Niels-Zee-Traffic-Family
Niels Zee
Co-Founder Traffic Family
"Jeffrey heeft ons geholpen met de lay-out van onze nieuwe website, het schrijven alle teksten en SEO. Wij zijn erg tevreden met het eindresultaat en zijn manier van werken!"
Juliette
DUO Home Solutions
"Jeffrey heeft echt verstand van zaken en begeleid je op een persoonlijke en geduldige manier naar echte resultaten! Het is precies de sturing waar ik naar zocht."
Jerome-Verbeek-Orthomoleculair-therapeut
Jerome
Health therapeut

Zullen we kennismaken?

Wil je weten waar de kansen liggen voor jouw bedrijf en wat ik voor je kan betekenen? Meld je dan gratis aan voor een kennismaking/adviesgesprek!

Tijdens ons gesprek bespreken we jouw marketing en waar eventuele kansen liggen. Vervolgens leg ik uit hoe ik daar bij kan ondersteunen. Het is de eerste stap naar een mogelijke samenwerking. En kies je er uiteindelijk voor om samen te werken, dan ga je gegarandeerd vooruit met je marketing!

Twijfel daarom niet om je aan te melden en de mogelijkheden te bespreken. Jouw Marketingcoach is gespecialiseerd in het optimaal laten samenwerken van je volledige marketing. 

Wil jij ook vooruit met je bedrijf?

marketing-specialist-jeffrey-goessens

Alles-in-een marketingoplossing

Snel en resultaatgericht

Gericht op jouw succes

Gratis adviesgesprek

×
Laten we kennismaken!

Geweldig dat je de eerste stap zet! Ik ben benieuwd wat ik voor je kan betekenen. Vul hieronder je gegevens in.

Scroll naar boven