All-In-One Marketing.
Samen werken aan jouw succes.

Je volledige marketing uitbesteden? Kies dan voor All-In-One Marketing! Een uitgebreide samenwerking gericht op resultaat. De beste manier om vooruit te gaan met je bedrijf.

Wil jij ook vooruit met je onderneming?

Online-Marketing-Specialist-Jeffrey-Goessens

Ervaren Online Marketeer

Alles-in-een marketingoplossing

Gericht op jouw succes

Waarom slechts één marketingtaak uitbesteden?

Succesvolle marketing krijg je door verschillende onderdelen van (online) marketing te combineren tot een winstgevende strategie. En dat gaan we doen bij All-In-One Marketing. We bepalen welke factoren ingezet moeten worden om de marketing van jouw bedrijf winstgevend te maken.

Het is mijn missie om ervoor te zorgen dat jouw marketingdoelen bereikt worden. Wat je doelen ook zijn. En dat kan ik het best realiseren door aan meerdere taken tegelijk te werken. Van het optimaliseren van je website tot online adverteren. En van SEO tot het maken van een effectieve e-mailstrategie. Met een brede visie en aanpak zorg ik ervoor dat alle puzzelstukjes goed vallen en dat je winstgevend wordt.

Wil je dat ik jou ook ga helpen? Laten we dan kennismaken! Je kunt je gratis aanmelden voor een adviesgesprek.

All-in-one-marketing-ondersteuning

Full Service Marketing. Gericht op resultaat.

Het mooie van All-In-One Marketing is dat we onderling afstemmen waar ik aan werk. En dat we tussentijds kunnen bijsturen. We maken een plan van aanpak en stellen bij indien nodig.

Door snel te schakelen creëren we een optimale samenwerking en gaat jouw bedrijf met sprongen vooruit. Wat de werkzaamheden en doelen ook zijn.

Als Allround Online Marketeer weet ik wat jouw bedrijf nodig heeft om te groeien.

Full-service-marketing

Jouw Online Marketingpartner. Samen vooruit.

Ik werk voor jouw bedrijf alsof het van mij is. En dat is wat je mag verwachten bij All-In-One Marketing. Ik denk en handel zoals ik voor mijn eigen bedrijf zou doen en wil de beste resultaten behalen.

Zie mij als een Online Marketingpartner die het beste met je voor heeft. Als allround marketeer heb ik verstand van vrijwel alle facetten van (online) marketing en dat is waarom ik jou zo goed kan helpen.

Ik werk niet met een standaard programma, maar zorg voor een plan op maat. Wil jij ook een goed plan?

online-marketing-partner

Laat je bedrijf groeien met Jouw Marketing Coach!

"Jeffrey is pro-actief, staat altijd klaar om te helpen en komt met goed advies over social media vraagstukken. Zijn inbreng heeft een flinke rendementsverbetering op onze marketing-investeringen bij BodySwitch gebracht."
Paul Den Dekker
Directeur BodySwitch
"Jeffrey ondersteunt onze marketing al een jaar lang met zijn copywriting skills. Hij is enthousiast, denkt mee en er valt altijd op hem te rekenen. Bedankt Jeffrey! Op naar nog meer jaren."
Niels-Zee-Traffic-Family
Niels Zee
Co-Founder Traffic Family
"Jeffrey heeft ons geholpen met de lay-out van onze nieuwe website, het schrijven alle teksten en SEO. Wij zijn erg tevreden met het eindresultaat en zijn manier van werken!"
Juliette
DUO Home Solutions
"Jeffrey heeft echt verstand van zaken en begeleid je op een persoonlijke en geduldige manier naar echte resultaten! Het is precies de sturing waar ik naar zocht."
Jerome-Verbeek-Orthomoleculair-therapeut
Jerome
Health therapeut

"De beste weg naar een winstgevende marketing strategie"

Hier kan ik je allemaal bij helpen!

Website maken en verder ontwikkelen

Hogere SEO posities in zoekmachines (Google)

Adverteren in Google, Facebook of Instagram

Conversie optimalisatie en analyse

Leadgeneratie, e-mail marketing en funnels

Copywriting, bloggen en content maken

Branding, positionering en strategie

Technische support & Marketing tools

Adverteren in Google, leadgeneratie, zoekmachine optimalisatie, social media marketing, bloggen, e-mailmarketing… De mogelijkheden zijn oneindig! Het belangrijkste is dat we ontdekken wat werkt voor jou. En dat gaan we uitzoeken!

Zullen we kennismaken?

Wil je weten wat ik voor je kan betekenen en welke kansen er zijn voor jouw bedrijf? Meld je dan gratis aan voor een kennismaking/adviesgesprek!

Het is natuurlijk belangrijk om uit te zoeken of ik de juiste partij ben om jouw bedrijf te helpen en of er een match is. Ook moeten we bespreken of all-in-one marketing de beste keuze is. Zien we allebei een samenwerking zitten, dan staat niets meer in de weg.

Tijdens ons gesprek bespreken we jouw hulpvraag en vertel ik hoe ik daarbij kan ondersteunen. Ook bespreken we de kansen en mogelijkheden. Het is de eerste stap naar een mogelijke samenwerking. En kies je er uiteindelijk voor om samen te werken, dan ga je gegarandeerd vooruit met je marketing!

Twijfel daarom niet om je aan te melden voor een gratis adviesgesprek en de mogelijkheden te bespreken.

marketing-specialist-jeffrey-goessens

Veelgestelde vragen

All-In-One Marketing is geschikt voor kleine en grote bedrijven. Het maakt niet uit in welke branche je zit. Wel moeten we kijken of er een match is. Zien we een samenwerking zitten, dan kunnen we aan de slag.

Tijdens de eerste maand kunnen we al veel stappen zetten. We kunnen direct verbeteringen aanbrengen in lopende advertenties, je website en je marketing-aanpak. Ook kunnen we direct bezoekers naar je website sturen. Alles hangt af van de staat van jouw bedrijf. Wanneer je bijvoorbeeld nog geen lopende advertenties hebt duurt het uiteraard langer. Ook kan ik natuurlijk meer werk verzetten bij een uitgebreidere samenwerking (meer uren). Wil je meer weten dan raad ik je aan om een gratis adviesgesprek aan te vragen.

Ik werk al sinds 2015 als zelfstandig professional, marketeer en ondernemer. Gedurende deze periode heb ik tientallen klanten geholpen. Ik weet wat het is om een eigen onderneming te hebben en hoe je verschillende facetten van Online Marketing in kunt zetten om resultaat te behalen. Wil je meer weten, dan vertel ik dat graag tijdens een persoonlijk gesprek.

Ik ga nooit een samenwerking aan als ik niet zeker weet dat ik je goed van dienst kan zijn. Daarom werk ik met een gratis adviesgesprek en neem ik de tijd om te onderzoeken wat ik voor jou kan betekenen. Ik schets altijd een duidelijk verwachtingspatroon en wanneer we gaan samenwerken, dan garandeer ik kwaliteit en kom ik mijn afspraken na.

Dan beëindigen we onze samenwerking en hoef je niets meer te betalen. Je zit nergens aan vast en kunt stoppen wanneer je wil. Ik vind het zelf ook niet fijn om ergens aan vast te zitten. Daarom ga ik hier flexibel mee om. Ik help je zo lang als nodig. Laat wel op tijd en voor de nieuwe maand begint weten dat je wil stoppen.

Minder uren dan het basic-abonnement is niet mogelijk, omdat ik dan onvoldoende resultaat kan behalen. Meer uren valt altijd te bespreken. Voel je vrij om je wensten te bespreken.

We kunnen in principe direct beginnen. Zodra jij een aanvraag indient neem ik contact met je op om kennis te maken en ontvang je alle informatie die je nodig hebt. Wanneer je ervoor kiest om aan de slag te gaan dan bepalen we samen de startdatum.

Ja, zeker! Ik heb verstand van coderen (de basis) en werk veel met WordPress websites. Ik kan je daarom goed helpen met het verbeteren van je website en eventueel een nieuwe website maken. Ik bied het complete pakket. Van het schrijven van professionele teksten, tot het verbeteren van de structuur op je pagina’s en het maken van goede landingspagina’s. Conversiegericht en goed doordacht. Doordat ik alles zelf kan toepassen bespaar je een hoop tijd met een eventuele websitebouwer.

Kies All-In-One Marketing en ga vooruit met je bedrijf!

Klaar om aan de slag te gaan? Kies hieronder het pakket dat het best aansluit op jouw wensen. Daarna moeten we natuurlijk kennismaken. Tijdens ons gesprek bespreken we of all-in-one marketing de beste keuze is voor jou en beantwoord ik al je vragen. Je kunt je gratis aanmelden voor een adviesgesprek.

Twijfel niet om je aan te melden! Ook als je nog niet helemaal zeker bent. 

ALL-IN-ONE MARKETING

BASIC
495 Per maand
 • 10 uur marketingondersteuning
 • 1x voortgangsmeeting (per maand)
 • Onbeperkt WhatsApp support
 • Onbeperkt e-mail support
 • Maandelijks opzegbaar

ALL-IN-ONE MARKETING

PREMIUM
975 Per maand
 • 20 uur marketingondersteuning
 • 2x voortgangsmeeting (per maand)
 • Onbeperkt WhatsApp support
 • Onbeperkt e-mail support
 • Maandelijks opzegbaar
 • Gratis Marketinganalyse vooraf
  (t.w.v. €199,95)
 • Gratis SEO kansenanalyse
  (t.w.v. €175)
Populair

ALL-IN-ONE MARKETING

INTENSIVE
1395 Per maand
 • 28 uur marketingondersteuning
 • 2x voortgangsmeeting (per maand)
 • Onbeperkt marketingadvies
 • Onbeperkt WhatsApp support
 • Onbeperkt e-mail support
 • Maandelijks opzegbaar
 • (alles van premium)
 • Gratis Zoekwoordenonderzoek
  (t.w.v. €350)
 • Gratis SEA kansenanalyse
  (t.w.v. €195)

Daarom kies je voor Jouw Marketing Coach

Betrouwbare online marketeer
Goede communicatie en afspraken
Snel en op tijd geleverd
Goedkoper dan marketingbureaus
Kwaliteit gegarandeerd
Jarenlange ervaring

Wil je meer weten over mijn diensten? Vraag dan gratis een vrijblijvend adviesgesprek aan. Ik vertel je graag waar de eventuele kansen liggen voor jouw bedrijf en wat ik voor je kan betekenen.

Alles-in-een marketingoplossing

Snel en resultaatgericht

Gericht op jouw succes

Gratis adviesgesprek

×
Meld je hier aan!

Geweldig dat je de eerste stap zet! Ik kijk er naar uit om kennis te maken. Vul hieronder je gegevens in.

Scroll naar boven