E-mail marketing uitbesteden?

E-mail marketing uitbesteden is een geweldige manier om leads te verzamelensales te verhogen en interactie met klanten te verbeteren. Dat kan op verschillende manieren, maar ook op de automatische piloot, als je dat wil.

Ben je benieuwd wat e-mailmarketing voor jouw bedrijf kan betekenen? Meld je dan aan voor een gratis adviesgesprek.

Online-Marketing-Specialist-Jeffrey-Goessens

E-mailstrategie op maat

Geautomatiseerd mailen

Gratis adviesgesprek

Wat is e-mailmarketing?

E-mail is een veelzijdig communicatiemiddel en biedt veel mogelijkheden voor bedrijven. E-mailmarketing is een vorm van marketing waarbij een bedrijf of andere instantie e-mails verstuurt om de organisatie, producten of diensten te promoten. Dit kan zowel handmatig als geautomatiseerd.

Deze vorm van marketing kan voor verschillende doelen worden ingezet, waaronder: sales verhogen, leads verzamelen, interactie met klanten verbeteren en meer. En dat allemaal tegen zeer lage kosten. Mede daarom is e-mailmarketing een populaire marketingvorm.

Om e-mailmarketing te realiseren maakt een marketeer of andere professional gebruik van zogeheten e-mail automation software. Deze software maakt het mogelijk om onder andere automatisch te mailen, funnels te maken en nieuwsbrieven te versturen.

wat-is-e-mailmarketing

Waarom e-mailmarketing uitbesteden?

Automatiseer je marketing met e-mailmarketing!

Eén van de grote voordelen van e-mailmarketing is dat je geautomatiseerd een band kunt opbouwen met klanten. Ook kun je automatisch leads opvolgen en automatische funnels bouwen.

Denk eens aan dat gratis e-book dat je vast weleens hebt gedownload. Hoeveel mailtjes heb je daarna ontvangen? Dat is een geautomatiseerd funnel en dat is ook mogelijk voor jouw bedrijf.

Je kunt je e-mailstrategie zo inrichten dat je automatisch e-mails stuurt wanneer je wil, hoe laat je wil, hoe vaak je wil en naar wie je wil.

Klinkt dit interessant voor jou? Kies er dan voor om e-mailmarketing uit te besteden!

e-mail-marketing-uitbesteden

Laat je bedrijf groeien met Jouw Marketing Coach!

"Jeffrey is pro-actief, staat altijd klaar om te helpen en komt met goed advies over social media vraagstukken. Zijn inbreng heeft een flinke rendementsverbetering op onze marketing-investeringen bij BodySwitch gebracht."
Paul Den Dekker
Directeur BodySwitch
"Jeffrey ondersteunt onze marketing al een jaar lang met zijn copywriting skills. Hij is enthousiast, denkt mee en er valt altijd op hem te rekenen. Bedankt Jeffrey! Op naar nog meer jaren."
Niels-Zee-Traffic-Family
Niels Zee
Co-Founder Traffic Family
"Jeffrey heeft ons geholpen met de lay-out van onze nieuwe website, het schrijven alle teksten en SEO. Wij zijn erg tevreden met het eindresultaat en zijn manier van werken!"
Juliette
DUO Home Solutions
"Jeffrey heeft echt verstand van zaken en begeleid je op een persoonlijke en geduldige manier naar echte resultaten! Het is precies de sturing waar ik naar zocht."
Jerome-Verbeek-Orthomoleculair-therapeut
Jerome
Health therapeut

"Krijg een e-mailstrategie op maat, voor meer leads, interactie en klanten"

E-mailmarketing uitbesteden in 3 stappen

Stap 1: wensen en ideeën bespreken

Hoe kan e-mailmarketing het best worden ingezet voor jouw bedrijf? Met welk doel? En voor welk product? Allereerst bespreken we je wensen. Wanneer de opdracht duidelijk is maak ik een e-mail plan.

Stap 2: plan van aanpak en strategie maken

Een goede e-mailstrategie begint bij een goed uitgedacht plan. Bij stap 2 bedenk ik de structuur en maak ik een e-mailstrategie op maat. Ik zorg voor een goed en duidelijk plan dat voldoet aan jouw wensen.

Stap 3: inrichten van de e-mailsoftware

Wanneer ik alle informatie heb verzameld en het plan klaar is ga ik aan de slag om alles in te richten in geschikte e-mailsoftware. Hierna is alles klaar voor gebruik. Wat kan ik voor jou betekenen?

Ben je benieuwd wat e-mail marketing op kan leveren voor jouw bedrijf? Laten we dan een eerste gesprek inplannen. Wat je doelen en wensen ook zijn, ik zorg voor een strategie op maat. Vraag vrijblijvend een gesprek aan.

Veelgestelde vragen

Ik adviseer je graag of e-mail marketing een goede keuze is en denk graag met je mee over de winstgevendheid ervan. E-mailmarketing is een geweldige manier om leads te verzamelen en meer te verkopen. Ook is het effectief om de interactie met je klanten te verhogen.

Ja, het is zeker mogelijk om een geautomatiseerd leadfunnel te maken. Ik kan je ook helpen met het ontwerpen en maken van een goede landingspagina. Ook kan ik advertenties voor je maken. Ik kan het volledige proces voor je inrichten en ervoor zorgen dat je een effectief en winstgevend leadfunnel krijgt.

E-mailmarketing op de juiste manier instellen kost veel tijd. Hoeveel precies hangt af van je wensen. Wil je iedere maand een nieuwsbrief sturen of wil je automatische en complexe funnels bouwen? Beide is mogelijk, maar het aantal uren verschilt natuurlijk. Neem vrijblijvend contact op voor een betere indicatie.

Bij e-mailmarketing betaal je alleen voor de software die je gebruikt. Vaak gaat het om een vast bedrag per maand of jaar. De prijzen tussen de aanbieders verschillen en zijn meestal gebaseerd op het aantal contacten dat je hebt of het aantal functies dat je nodig hebt. Heb je geen of weinig contacten dan betaal je tussen €20 en €50 per maand. Heb je een grote contactlijst dan betaal je een stuk meer. Bij 5000 contacten betaal je bijvoorbeeld al gauw €200 per maand. De prijzen van e-mailmarketing zijn de laatste jaren flink gestegen.

Dat hangt af de opdracht en je wensen. Wil je geautomatiseerde funnels maken of wil je bijvoorbeeld alleen nieuwsbrieven versturen? E-mailmarketing is maatwerk. Een nieuwsbrief maken en versturen is niet moeilijk en kost maximaal een uur, terwijl een geautomatiseerd funnel makkelijk 5 uur kost (afhankelijk van het aantal mails dat moet worden verstuurd). Alles hangt af van de complexiteit. Neem vrijblijvend contact op voor een betere indicatie.

Ik maak gebruik van ActiveCampaign maar heb ook ervaring met verschillende andere software zoals Mailblue, Mailchimp en Sendinblue. Alle systemen werken een beetje hetzelfde. Het ene platform is wel beter dan het ander (naar mijn mening). Ik kan je helpen bij het kiezen van de juiste software dat past bij jouw wensen en doelen.

E-mailmarketing uitbesteden?
Dien vrijblijvend een aanvraag in!

Klaar om aan de slag te gaan en te groeien met je bedrijf? Of ben je benieuwd naar de mogelijkheden? Ik garandeer een e-mailstrategie op maat. Klik op de knop hieronder om de opdracht te bespreken.

E-MAIL MARKETING UITBESTEDEN

0
00
Maatwerk (bespreken)
  • Ervaren online marketeer
  • E-mailstrategie op maat
  • Automatische funnels en leadgeneratie
  • Vrijblijvend opdrachtgesprek
  • Met tevredenheidsgarantie

Daarom kies je voor Jouw Marketing Coach

Betrouwbare online marketeer
Goede communicatie en afspraken
Snel en op tijd geleverd
Goedkoper dan marketingbureaus
Kwaliteit gegarandeerd
Jarenlange ervaring

Ben je overtuigd en wil je mijn hulp inschakelen? Vraag dan gratis een vrijblijvend adviesgesprek aan om de opdracht te bespreken. Ik vertel graag wat ik voor je kan betekenen en beantwoord al je vragen. 

Alles-in-een marketingoplossing

Snel en resultaatgericht

Gericht op jouw succes

Gratis adviesgesprek

×
Laten we kennismaken!

Geweldig dat je de eerste stap zet richting een goede e-mail strategie! Ik kijk er naar uit om kennis te maken. Vul alleen nog even je gegevens in.

Scroll naar boven