SEO Zoekwoorden onderzoek uitbesteden?

Wil je hoger scoren in Google en meer websitebezoekers krijgen? Bestel dan een SEO zoekwoorden onderzoek! Ik vind de beste zoekwoorden voor jouw bedrijf om te scoren in Google. Klik op de knop om zoekwoordenonderzoek uit te besteden.

Online-Marketing-Specialist-Jeffrey-Goessens

Ervaren SEO specialist

Gegarandeerd de beste zoekwoorden

Gratis adviesgesprek

De beste zoekwoorden vinden voor jouw bedrijf?

Weet je niet hoe je kan scoren in Google? Zoekwoorden, daar weet jij niets van? Dan kan ik je helpen! Een stap in de goede richting is weten welke zoekwoorden kansrijk zijn. Met mijn SEO zoekwoorden onderzoek breng ik in kaart welke zoekwoorden kansrijk zijn voor jouw bedrijf.

Let wel op: er is meer nodig om te scoren in Google! Lees hieronder verder.

seo-uitbesteden-jouw-marketing-coach

Scoor hoger in Google met de juiste zoekwoorden en een goede SEO-strategie

Hoge posities in Google krijg je niet zomaar. Je website moet voldoen aan meerdere richtlijnen van Google. Het toepassen van deze richtlijnen wordt zoekmachine optimalisatie genoemd.

Bij zoekmachine optimalisatie (SEO) wordt een website geoptimaliseerd om hoger te scoren in de zoekmachine. Dit is een uitgebreid takenpakket waar ik je graag bij help.

Neem vrijblijvend contact op als je hier meer over wil weten.

resultaat-seo-specialist-inhuren

Waarom goed SEO Zoekwoorden onderzoek belangrijk is!

Is het dan helemaal niet nodig om een zoekwoorden onderzoek te doen? Natuurlijk wel! Ik wil je alleen bewust maken dat er meer factoren zijn die ervoor zorgen dat jij hoog rankt in de zoekmachine.

Een goed zoekwoorden onderzoek vormt de basis van je SEO. Zonder de juiste zoekwoorden word je niet goed gevonden in Google en niet op de juiste zoektermen.

Inzicht in de juiste zoekwoorden geeft je de mogelijkheid om SEO effectief toe te passen en geeft meer controle over je online vindbaarheid.

Laat je bedrijf groeien met Jouw Marketing Coach!

"Jeffrey is pro-actief, staat altijd klaar om te helpen en komt met goed advies over social media vraagstukken. Zijn inbreng heeft een flinke rendementsverbetering op onze marketing-investeringen bij BodySwitch gebracht."
Paul Den Dekker
Directeur BodySwitch
"Jeffrey ondersteunt onze marketing al een jaar lang met zijn copywriting skills. Hij is enthousiast, denkt mee en er valt altijd op hem te rekenen. Bedankt Jeffrey! Op naar nog meer jaren."
Niels-Zee-Traffic-Family
Niels Zee
Co-Founder Traffic Family
"Jeffrey heeft ons geholpen met de lay-out van onze nieuwe website, het schrijven alle teksten en SEO. Wij zijn erg tevreden met het eindresultaat en zijn manier van werken!"
Juliette
DUO Home Solutions
"Jeffrey heeft echt verstand van zaken en begeleid je op een persoonlijke en geduldige manier naar echte resultaten! Het is precies de sturing waar ik naar zocht."
Jerome-Verbeek-Orthomoleculair-therapeut
Jerome
Health therapeut

"Waarom SEO Zoekwoorden onderzoek uitbesteden?"

Zeker weten of zoekwoorden onderzoek uitbesteden de beste keuze is?

Zoals eerder gezegd is SEO een grote taak en is alleen zoekwoorden onderzoek niet genoeg om veel gratis websitebezoekers te krijgen. Daarom adviseer ik je graag bij het maken van een goede keuze.

Neem vrijblijvend contact op voor eerlijk advies en om de mogelijkheden te bespreken.

online-vindbaarheid-vergroten

Veelgestelde vragen

Allereerst moet je een aanvraag indienen via het contactformulier op deze pagina. Zodra ik je aanvraag heb ontvangen neem ik contact met je op om je wensen te bespreken. Wanneer alles duidelijk is ga ik aan de slag en maak ik een uitgebreid overzicht met alle kansrijke zoekwoorden voor jouw bedrijf.

SEO zoekwoorden onderzoek kost eenmalig €350 exclusief btw. Een SEO Adviesonderzoek kost €595 exclusief btw en is inclusief een gratis zoekwoordenonderzoek.

Je ontvangt een bestand met alle kansrijke zoekwoorden die je nodig hebt. De lijst kan bestaan uit honderden zoekwoorden. De lijst wordt opgedeeld in zoekwoorden die heel kansrijk zijn, zoekwoorden met gemiddelde potentie en minder kansrijke zoekwoorden. Zo weet je goed welke zoekwoorden je moet toepassen en welke niet. Het verschilt per onderzoek hoeveel zoekwoorden eruit komen.

Met een SEO zoekwoordenonderzoek breng ik alle kansrijke zoekwoorden in kaart. Een adviesonderzoek is veel meer dan dat. Met een SEO adviesonderzoek analyseer ik heel de SEO van je website en maak ik een uitgebreid adviesrapport met concrete aanbevelingen en stappen om je SEO te verbeteren. Inclusief zoekwoorden onderzoek. Een adviesonderzoek biedt dus veel meer waarde.

Dat kan zeker! Je moet alleen wel weten waar je op moet letten en welke zoekwoorden kansrijk zijn en welke niet. Je kunt de Google Keyword planner gebruiken om gratis zoekwoordenonderzoek te doen. Hou er wel rekening mee dat het aardig wat uren gaat kosten.

Ja zeker! SEO is iets wat ik graag doe. Ik kan ervoor zorgen dat jouw website beter online gevonden wordt en dat je iedere maand veel gratis bezoekers krijgt uit Google. Meer weten? Bekijk mijn pagina over SEO uitbesteden.

Bestel hier jouw SEO Zoekwoorden onderzoek!

Klaar om aan de slag te gaan? Je kunt kiezen voor een zoekwoordenonderzoek of uitgebreid adviesonderzoek. Met een uitgebreide SEO analyse breng ik alle stappen in kaart voor hogere posities in Google voor jouw website. Je kunt je gratis aanmelden voor een adviesgesprek.

Twijfel niet om je aan te melden! Ook als je nog niet helemaal zeker bent. 

SEO ZOEKWOORDEN ONDERZOEK

350 Eenmalig
  • Uitgebreid SEO Zoekwoordonderzoek
  • Beste zoekwoorden voor jouw bedrijf
  • Short tail and long tail zoekwoorden
  • Scoor hoger in Goole!

SEO ADVIESONDERZOEK

595 Eenmalig
  • Ontdek alle SEO kansen
  • Uitgebreide SEO bedrijfsanalyse
  • Alle SEO verbeterpunten op een rijtje
  • Analyse van je concurrenten
  • Concrete aanbevelingen
  • Gratis zoekwoordenonderzoek t.w.v. 350 euro
Meest gekozen

Daarom kies je voor Jouw Marketing Coach

Betrouwbare online marketeer
Goede communicatie en afspraken
Snel en op tijd geleverd
Goedkoper dan marketingbureaus
Kwaliteit gegarandeerd
Jarenlange ervaring

Wil je meer weten over mijn diensten? Vraag dan gratis een vrijblijvend adviesgesprek aan. Ik vertel je graag waar de eventuele kansen liggen voor jouw bedrijf en wat ik voor je kan betekenen.

Alles-in-een marketingoplossing

Snel en resultaatgericht

Gericht op jouw succes

Gratis adviesgesprek

×
Meld je hier aan!

Geweldig dat je geïnteresseerd bent in een zoekwoordonderzoek. Vul hieronder je gegevens in.

Scroll naar boven