Professionele website laten maken of een website optimaliseren?

Op zoek naar een betrouwbare en goede website bouwer? Dan ben je aan het juiste adres. Ik maak volledig geoptimaliseerde WordPress websites voor bedrijven en ondernemers. Direct met professionele teksten, conversiegericht webdesign en goede marketing.

Een professionele website laten maken doe je hier!

Online-Marketing-Specialist-Jeffrey-Goessens

Website maken zonder zorgen

Volledig geoptimaliseerde website

Inclusief marketing

Krijg een volledig geoptimaliseerde website!

Wil je een gewone website laten maken? Of wil je een volledig geoptimaliseerde website, die gratis bezoekers aantrekt uit Google, bezoekers kan overtuigen om jouw product of dienst te kopen en marketingtechnisch goed is? Oftewel een kant-en-klare website die goed in elkaar steekt? Dan ben je bij Jouw Marketing Coach op de juiste plek! Bij Jouw Marketing Coach laat je een website maken zonder zorgen!

Ontwerp & Design
Professionele teksten
Marketingtechnisch ingericht
Zoekmachine optimalisatie (SEO)
Installeren marketing tools
Naar-wens-garantie!

Meer weten of heb je vragen? Vraag dan gratis een vrijblijvend adviesgesprek aan. Ik vertel je graag meer over het ontwikkelen van een goede website en waarom het belangrijk is om het in één keer goed te doen. Klik op de knop hieronder.

Meer dan een goede website bouwer.

Een website laten maken of website bouwen is meer dan alleen code en ervoor zodat dat het er mooi uitziet. Uiteindelijk wil je een website die presteert en klanten oplevert. En dat krijg je niet zo maar.

Daarom moet een website allereerst goed worden uitgedacht. Welke pagina’s moeten er worden gemaakt? Wat is de beste structuur voor de website? Hoe kunnen bezoekers worden overtuigd om een aankoop te doen of aanvraag in te dienen? En ga zo maar door.

Als online marketeer en website bouwer kijk ik verder dan alleen het maken van een mooie website. Ik zorg ervoor dat jouw website vanaf de lancering goed in elkaar steekt, goede teksten bevat en bezoekers kan overtuigen om voor jouw bedrijf te kiezen.

Of je nu een website wil laten maken of laten optimaliseren, ik zorg voor een professionele website die presteert. 

Full-service-marketing

Jarenlang ervaring met websites maken en optimaliseren.

Stap 1: website bespreken, voorbereiden en uitdenken

Stap 2: structuur van de website maken en design ontwerpen

Stap 3: website bouwen, pagina's ontwerpen en teksten schrijven

Al sinds 2016 maak ik websites en sindsdien heb ik meegewerkt aan tientallen websites. Van het bouwen en ontwerpen van nieuwe websites vanaf het nulpunt, tot meewerken aan het ontwikkelen van nieuwe websites en het optimaliseren van bestaande websites om de marketing, vindbaarheid, conversie of het ontwerp te verbeteren. 

Website ontwikkelen: dit zijn de mogelijkheden

WordPress website laten maken

WordPress is het meest gebruikte content management systeem ter wereld. Wereldwijd zijn miljoenen websites gebouwd met dit systeem. Een groot voordeel: het is gratis. 

Webshop laten maken

Wil je een webshop laten bouwen dan zijn er verschillende opties. Van WordPress tot e-commerce platformen zoals Shopify. Laten we uitzoeken wat de beste optie is voor jou.

Bestaande website laten optimaliseren

Een bestaande website optimaliseren kan ook een goede optie zijn. Het is belangrijk om te bespreken waar de pijnpunten liggen en hoe ik daar bij kan ondersteunen.  

Eenvoudige website maken

Je kunt ook een eenvoudige website laten maken met maar een paar pagina’s of alleen één. Het is ook niet verplicht om mij de teksten te laten schrijven en de hele website te laten uitdenken. 

Goedkoop een website laten maken?

Heb je een klein budget of wil je gewoon snel een eenvoudige en goedkope website laten maken? Dat is ook zeker mogelijk. Je hoeft niet te kiezen voor full service website ontwikkeling. Je kunt ook zelf teksten en foto’s aanleveren, pagina’s voorbereiden en ideeën geven voor het ontwerp. Ook is het mogelijk om een kleine of eenvoudige website te laten maken. Hoe dan ook, het is zeker mogelijk om goedkoop een website te laten maken bij Jouw Marketing Coach.

Wat voor website je ook wil laten bouwen, bij Jouw Marketing Coach krijg je een scherpe en eerlijke prijs.

professionele-website-laten-bouwen

"Maak van je website een marketingmachine"

Wil jij ook een website laten maken zonder zorgen?

Klaar om een website te laten maken of wil je meer weten? Meld je dan gratis aan voor een vrijblijvend adviesgesprek!

Tijdens ons gesprek bespreken we jouw wensen en vertel ik wat ik voor je kan betekenen. Het is de eerste stap naar een mogelijke samenwerking. En kies je er uiteindelijk voor om samen te werken, dan ga je gegarandeerd een website naar wens krijgen.

Twijfel daarom niet om je aan te melden voor een gratis adviesgesprek en de mogelijkheden te bespreken.

marketing-specialist-jeffrey-goessens

Veelgestelde vragen

De kosten voor het laten maken van een website variëren sterk en zijn afhankelijk van de complexiteit, het aantal pagina’s en de functies die je nodig hebt. Ook hangt het ervan af of ik zelf de teksten moet schrijven of dat jij ze aanlevert. Ik kan al een simpele website met een paar pagina’s maken voor ongeveer €500. Een grote, complexe website is natuurlijk een stuk duurder. Neem contact op voor een betere indicatie.

De tijdlijn hangt ook af van de complexiteit en grootte van de website. Ook hangt het ervan af of ik zelf teksten moeten schrijven. Hoe groter de website is en hoe meer ik moet doen, hoe langer het duurt. Wel kan ik garanderen dat ik snel werk en dat er geen lange wachttijden zijn. Een kleine website kan binnen enkele dagen online zijn.

Ik ga nooit een samenwerking aan als ik niet zeker weet dat ik je goed van dienst kan zijn. Daarom werk ik met een gratis adviesgesprek. Daarnaast maak ik websites met een naar-wens-garantie. Je krijg gegarandeerd een goede website.

Je moet informatie verstrekken zoals bedrijfsinformatie, doelstellingen voor de website, doelgroep, gewenste functies en eventueel inhoud (tekst, afbeeldingen, video’s) en ontwerpvoorkeuren. Een duidelijk projectplan helpt ook bij het opstellen van een realistische tijdlijn en budget. Mocht je dit allemaal niet hebben dan kan ik je daar bij helpen.

SEO (Search Engine Optimization) is een belangrijk onderdeel van online marketing en is cruciaal voor het verhogen van de zichtbaarheid van je website in zoekmachines zoals Google. Een goede SEO kan honderden of duizenden gratis bezoekers per maand opleveren. Ik raad aan om minimaal de basis van SEO te laten verwerken in je website, mits er voldoende potentie is.

Het is niet verplicht en noodzakelijk om een onderhoudscontract af te sluiten, maar het kan wel handig zijn. Ik lever een kant-en-klare website, maar websites moeten daarna wel regelmatig worden geüpdatet. Ook kan het handig zijn voor technische ondersteuning of wanneer je van plan bent om je website consistent uit te breiden. Laten we de mogelijkheden bespreken tijdens een adviesgesprek.

Ja, in de meeste gevallen wel. Ik maak moderne websites met een gebruiksvriendelijk CMS, zoals WordPress. Dit maakt het mogelijk om zelf inhoud te bewerken en nieuwe pagina’s te maken zonder technische kennis. Mocht je niet thuis zijn in WordPress dan leg ik alles uit of ik kan ik een handleiding voor je maken. Op deze manier heb je meer vrijheid en ben je niet volledig afhankelijk van een website bouwer.

We kunnen in principe direct beginnen. Zodra jij een aanvraag indient neem ik contact met je op om kennis te maken en ontvang je alle informatie die je nodig hebt. Wanneer je ervoor kiest om een website te laten maken dan bepalen we samen de startdatum. In het slechtste geval moet je 1 of 2 weken wachten.

Kosten website laten maken

De kosten voor het laten maken van een website variëren sterk en zijn afhankelijk van de complexiteit, het aantal pagina’s en de functies die je nodig hebt. Ook hangt het ervan af of ik bijvoorbeeld zelf de teksten moet schrijven of dat jij ze aanlevert. Ik kan al een simpele website met een paar pagina’s maken voor ongeveer €500. Een grote, complexe website is natuurlijk een stuk duurder. De prijs van een webshop is ook weer anders.

Neem contact op voor een goede indicatie. Tijdens een adviesgesprek kan ik een betere schatting maken van de te verwachten kosten. Zie hieronder een algemene indicatie van de kosten van een gemiddelde website. Zonder en met optimalisaties zoals SEO en professionele teksten.

WORDPRESS WEBSITE (BASIS)

5 - 15 PAGINA'S
€450 - €1200 Vanaf
 • Goed opgebouwde website
 • Responsief webdesign
 • Eenvoudig CMS voor aanpassingen
 • Meedenken over website structuur
 • Meedenken over invulling pagina's
 • Basis SEO
 • Zelf teksten aanleveren

GEOPTIMALISEERDE WEBSITE

5-15 PAGINA'S
€750 - €2500 Vanaf
 • Kant-en-klare website
 • Responsief webdesign
 • Eenvoudig CMS voor aanpassingen
 • Meedenken over website structuur
 • Meedenken over invulling pagina's
 • Uitgebreide SEO toepassing
 • SEO zoekwoordenonderzoek
 • Professionele teksten schrijven
 • Installeren marketing tools
 • Marketing ready
bESTE KEUZE

Daarom kies je voor Jouw Marketing Coach

Betrouwbare freelancer
Goede communicatie en afspraken
Snel en op tijd geleverd
Goedkoper dan bureaus
Kwaliteit gegarandeerd
Jarenlange ervaring

Wil je meer weten over mijn diensten of een website laten bouwen? Vraag dan gratis een vrijblijvend adviesgesprek aan. Ik vertel je graag waar de eventuele kansen liggen voor jouw bedrijf en wat ik voor je kan betekenen.

Alles-in-een marketingoplossing

Snel en resultaatgericht

Gericht op jouw succes

Gratis adviesgesprek

×
Meld je hier aan!

Geweldig dat je de eerste stap zet om een website te laten maken of optimaliseren! Ik kijk er naar uit om kennis te maken. Vul hieronder je gegevens in.

Scroll naar boven