Over Jouw Marketingcoach

Bij Marketing komen creativiteit, kennis en resultaat samen. Alles wat je onderneemt, kan iets opleveren. Het wordt tastbaar en het gaat leven. En dat is wat marketing leuk maakt! Althans, dat vind ik, Jeffrey Goessens, oprichter van Jouw Marketing Coach.

Op deze pagina vertel ik meer over mezelf, mijn kijk op marketing, expertise en ervaring. Scrol vooral verder zou ik zeggen. En mocht je contact op willen nemen, dan kan dat via de knop hieronder.

Online-Marketing-Specialist-Jeffrey-Goessens

Ervaren Online Marketeer

Alles-in-een marketingoplossing

Gericht op jouw succes

Marketing is alles, behalve saai!

Ik ga geen saai verhaal over mezelf en “hoe goed ik wel niet ben” vertellen. In plaats daarvan deel ik mijn kijk op marketing en hoe ik mijn vak ervaar. Marketing is naar mijn mening namelijk heel leuk en interessant. Het is ook nooit hetzelfde. Alles draait om creativiteit, timing, relevantie, uniek zijn, je doelgroep leren kennen en natuurlijk om resultaat.

Je moet op de juiste momenten zichtbaar zijn, goed weten wat je doelgroep interesseert en toeslaan op het juiste moment. En dat spreekt mij aan.

Eén van de uitspraken die mij inspireert is van Steve Jobs: 

‘‘People don’t know what they want, untill you show it to them.’’

Jeffrey-Goessens-Oprichter-Jouw-Marketing-Coach

Marketing draait om opvallen, uniek zijn en resultaat.

Hier draait marketing om en zo sta ik er ook in. Ik ben ervan overtuigd dat ieder goed product of idee een succes kan zijn, mits je het op de juiste manier en aan de juiste mensen aanbiedt. Hierbij moet je uniek zijn, je onderscheiden van de concurrentie en vooral opvallen.

Wat maakt jou anders dan alle anderen? Waarom moeten klanten voor jou kiezen? Wat heb jij te bieden? Dat is marketing! Van je idee, product of dienst op de juiste manier onder de aanbracht brengen, tot werken aan je imago, naamsbekendheid en nog veel meer.

Dit alles is marketing! En dat is wat marketing lastig maakt.

Jouw-Marketing-Coach-Jeffrey-Goessens

Hoe zie ik mezelf als Marketeer?

Als een creatieve “allround” marketeer. Door de jaren heen heb ik vrijwel alles op marketing gebied gedaan. Van marketingplannen maken en online adverteren, tot bloggen, websites vormgeven en ontwikkelen, leadgeneratie, e-mailmarketing, SEO optimalisatie, persoonlijke coaching en meer.

Ik zie mezelf daarom als een creatieve ‘allround’ marketeer die weet van aanpakken. Ik zie mezelf ook als een scherpe marketeer met oog voor detail. Alles moet goed zijn en kloppen. Mijn onderscheidend vermogen is mijn oog voor detail en het schrijven van goede teksten, gecombineerd met mijn ondernemerservaring.

Ik neem geen genoegen met iets wat niet goed is, wel met iets dat werkt!

online-marketing-partner

Laat je bedrijf groeien met Jouw Marketing Coach!

"Jeffrey is pro-actief, staat altijd klaar om te helpen en komt met goed advies over social media vraagstukken. Zijn inbreng heeft een flinke rendementsverbetering op onze marketing-investeringen bij BodySwitch gebracht."
Paul Den Dekker
Directeur BodySwitch
"Jeffrey ondersteunt onze marketing al een jaar lang met zijn copywriting skills. Hij is enthousiast, denkt mee en er valt altijd op hem te rekenen. Bedankt Jeffrey! Op naar nog meer jaren."
Niels-Zee-Traffic-Family
Niels Zee
Co-Founder Traffic Family
"Jeffrey heeft ons geholpen met de lay-out van onze nieuwe website, het schrijven alle teksten en SEO. Wij zijn erg tevreden met het eindresultaat en zijn manier van werken!"
Juliette
DUO Home Solutions
"Jeffrey heeft echt verstand van zaken en begeleid je op een persoonlijke en geduldige manier naar echte resultaten! Het is precies de sturing waar ik naar zocht."
Jerome-Verbeek-Orthomoleculair-therapeut
Jerome
Health therapeut

Hier kan ik je allemaal bij helpen!

Website maken en verder ontwikkelen

Hogere SEO posities in zoekmachines (Google)

Adverteren in Google, Facebook of Instagram

Conversie optimalisatie en analyse

Leadgeneratie, e-mail marketing en funnels

Copywriting, bloggen en content maken

Branding, positionering en strategie

Technische support & Marketing tools

Adverteren in Google, leadgeneratie, zoekmachine optimalisatie, social media marketing, bloggen, e-mailmarketing… De mogelijkheden zijn oneindig! Het belangrijkste is dat we ontdekken wat werkt voor jou. En dat gaan we uitzoeken! Wil je meer weten? Vraag dan een adviesgesprek aan.

Daarom kies je voor Jouw Marketing Coach

Betrouwbare online marketeer
Goede communicatie en afspraken
Snel en op tijd geleverd
Goedkoper dan marketingbureaus
Kwaliteit gegarandeerd
Jarenlange ervaring

Wil je meer weten over mijn diensten, expertise of ervaring? Vraag dan gratis een vrijblijvend adviesgesprek aan. Ik vertel je graag meer over mezelf, waar de eventuele kansen liggen voor jouw bedrijf en wat ik voor je kan betekenen.

Zullen we kennismaken?

Wil je weten wat ik voor je kan betekenen en welke kansen er zijn voor jouw bedrijf? Meld je dan gratis aan voor een kennismaking/adviesgesprek!

Het is natuurlijk belangrijk om uit te zoeken of ik de juiste partij ben om jouw bedrijf te helpen en of er een match is. Tijdens ons gesprek bespreken we jouw hulpvraag en vertel ik hoe ik daarbij kan ondersteunen. Ook bespreken we de kansen en mogelijkheden. Het is de eerste stap naar een mogelijke samenwerking.

En kies je er uiteindelijk voor om samen te werken, dan ga je gegarandeerd vooruit met je marketing! Twijfel daarom niet om je aan te melden en de mogelijkheden te bespreken.

marketing-specialist-jeffrey-goessens

Alles-in-een marketingoplossing

Snel en resultaatgericht

Gericht op jouw succes

Gratis adviesgesprek

×
Laten we kennismaken!

Geweldig dat je de eerste stap zet! Ik ben benieuwd wat ik voor je kan betekenen. Vul hieronder je gegevens in.

Scroll naar boven