Over mij & Marketing!
Waarom Marketing coaching?

Marketing is een plek waar creativiteit, kennis en resultaat samenkomen. Alles wat je onderneemt kan iets opleveren, het wordt tastbaar en het gaat leven. En dat is wat marketing leuk maakt!

Welkom op mijn website! Mijn naam is Jeffrey Goessens, jouw Marketing coach. Op deze pagina vertel ik meer over mezelf.

Neem contact op

Marketing is alles, behalve saai!


Ik steek geen saai verhaal af over mezelf en hoe goed ik wel niet ben. Ik deel mijn kijk op marketing en hoe ik marketing ervaar.

Naar mijn mening is marketing heel leuk en interessant. Marketing is ook nooit hetzelfde. Alles draait om creativiteit, uniek zijn, inspelen op de doelgroep en om tastbaar resultaat.

Je moet op de juiste momenten pieken, weten wat je doelgroep leuk vindt en waar ze behoefte aan hebben.

Eén van de uitspraken die mij inspireert is van Steve Jobs:

‘‘People don’t know what they want, untill you show it to them’’.

Marketing specialist

Marketing draait om uniek zijn, opvallen en resultaat.


Hier draait marketing om en zo sta ik er ook in! Ik ben ervan overtuigt dat ieder goed product of idee een succes kan zijn mits je het op de juiste manier aanbiedt. Hierbij moet je uniek zijn, je onderscheiden van de concurrentie en vooral opvallen!

Wat maakt jou anders dan alle anderen? Waarom moeten klanten voor jou kiezen? Wat heb jij te bieden? Dat is marketing!

Van je idee, product of dienst op de juiste manier onder de aanbracht brengen, tot werken aan je imago, naamsbekendheid, de reputatie van je bedrijf en nog veel meer!

Dit alles is marketing! En dat is wat marketing lastig maakt.

Marketing Coach Jeffrey

Hoe zie ik mezelf als Marketeer?


Marketing coach Jeffrey Goessens

Creatieve 'allround' Marketeer.

Ik zie mezelf als een creatieve ‘allround’ marketeer die weet van aanpakken. Niet alleen op strategisch gebied, maar ook praktisch en taakgericht. Laat mij een marketingplan schrijven en binnen de kortste keren staat er een strak uitvoerbaar plan.

Of moeten we een nieuwe strategie of marketingactie bedenken? Dan weet ik daar ook raad mee! Maar wil je een tekst voor op je flyer of een goede social media post? Dan is dat ook iets wat ik voor je kan doen.

Ik zie mezelf ook als een scherpe marketeer met oog voor detail. Alles moet goed zijn en kloppen. Mijn onderscheidend vermogen is mijn oog voor detail en het schrijven van goede teksten.

Ik neem geen genoegen met iets wat niet goed is, wel met iets dat werkt!

WAAR KOMT MIJN (MARKETING)KENNIS VANDAAN?


1. SPORTMARKETING & MANAGEMENT

De basis van mijn marketingkennis ligt in mijn HBO studie aan de Hogeschool Rotterdam: Sportmarketing & Management.

Tijdens mijn opleiding heb ik 5 jaar veel geleerd over marketing. Ik heb deze studie met succes afgerond.

2. ERVARING ALS ONDERNEMER

Hier begon mijn echte leerproces! Als mede-eigenaar van ApolloProtocol heb ik door de jaren heen vrijwel alles gedaan op het gebied van marketing en teksten schrijven (en een hoop geleerd als ondernemer).

E-mailmarketing, social media marketing, strategische marketingplannen schrijven, bloggen, facebook en Instagram advertising, flyers ontwikkelen, affiliates marketing en ga zo maar door.

3. ONLINE FITNESS COACHING

ApolloProtocol is een bedrijf dat mensen helpt bij het ontwikkelen van een gezonde levensstijl en de beste resultaten. Dit doen we onder andere d.m.v. Online coaching.

Door de jaren heen heb ik zelf ook tientallen mensen mogen helpen en begeleiden naar de beste resultaten. De ervaring die ik hier heb opgedaan komt natuurlijk goed van pas als Marketing coach.

4. ZELFSTUDIE EN CURSUSSEN

Als ondernemer mag je nooit stil zitten. Je moet jezelf blijven ontwikkelen. Zelfstudie is belangrijk om nieuwe dingen te leren maar ook om mee te blijven gaan met de laatste trends.

Ik leer mezelf nieuwe dingen aan door het gewoon te doen, denk bijvoorbeeld aan fotoshop of websites bouwen. Maar ook door een cursus of webinar te volgen, een boek te lezen en door het internet af te struinen naar interessante informatie.

5. FREELANCER OPDRACHTEN

Al voor de lancering van deze website heb ik ervaring opgedaan als freelancer. Ik heb vooral marketing gerelateerde opdrachten uitgevoerd en opdrachten gerelateerd aan tekstschrijven. Denk hierbij aan teksten voor flyers, website content schrijven, SEO analyses, zoekwoord onderzoeken en blogs schrijven.

Als freelancer is het de kunst om je in te leven in het vakgebied en de specialisatie van een ander bedrijf. En precies dat is wat ik ook moet doen als ik jou en je bedrijf ga helpen!

6. GEMAAKTE FOUTEN

Is alles dan allemaal perfect gegaan? Nee, natuurlijk niet! Maar van je fouten leer je, toch? Ik heb ook fouten en verkeerde keuzes gemaakt. Daarnaast is het ook lang niet altijd even makkelijk geweest. Maar 1 ding heb ik nooit gedaan, en dat is opgeven!

Wil jij een geweldige business neerzetten en geweldige resultaten behalen dan zal je er hard voor moeten werken en niet opgeven! Ook niet als het tegenzit. En dat wil ik je meegeven als coach.

Waar ben ik (écht) goed in?


Creatieve oplossingen, hard werken, doorzetten, passie voor het vak en altijd een passende tekst op maat. Dat zijn mijn sterkste punten.

Moet jouw website van goede content worden voorzien? Wordt geregeld. Wil je een pakkende slogan voor je flyer, hier heb je hem. Wil je interessante blogs op je website, wanneer beginnen we?

Teksten schrijven is iets wat ik heel graag doe, en wat we me ook gemakkelijk afgaat… (misschien dat ik het daarom leuk vindt?). Het maakt niet uit welke tekst je nodig hebt, ik schrijf hem voor je.

"Waarom kies je mij als jouw Marketing coach"

  1. Als je betere bedrijfsresultaten wilt
  2. Als je een effectieve marketingaanpak wilt hebben
  3. Als je daadwerkelijk meer wil leren over marketing
  4. Als je meer uit je bedrijf en marketing wilt halen
  5. Of als je werk wilt uitbesteden

Je kiest voor mij als Marketing coach als je er een goed gevoel bij hebt. Als je meer wil leren over marketing en wilt werken aan een effectieve en goed uitgedachte marketingaanpak.

Ik weet dat ik jou verder kan helpen en dat ik je meer kan leren over marketing. Daarnaast is het natuurlijk fijn als je iemand achter de hand hebt waar je je vragen aan kan stellen, die met je meedenkt en die het beste met jou en je bedrijf voor heeft.

Beste Marketing Coach

Dit was mijn Marketing verhaal.
Wil je meer weten?

Volg me op social media of laten we connecten via LinkedIn.
Je kan natuurlijk ook even bellen. Neem gerust contact op.

social-links Facebook Instagram Linkedin
© 2020 Jouw Marketingcoach