Waarom marketing en ondernemen blogs

Waarom bloggen over Marketing, ondernemen en zelfontwikkeling?

Hallo allemaal! Dit is mijn tweede blog, waarom bloggen over marketing, ondernemen en zelfontwikkeling? Dat vertel ik je graag!

In deze blog leg ik je dus mijn intentie uit. Hierbij wil ik vooral vertellen waarom ik blogs schrijf over ondernemen en zelfontwikkeling.

Lees snel verder!

Ondernemen en Marketing zijn mijn passie

Passie voor ondernemen en marketign
Marketing en ondernemen zijn twee dingen waar ik me graag mee bezig hou. Waar hou jij je graag mee bezig?

Laat me allereerst vooropstellen dat ik het erg leuk vind om ondernemer te zijn. Ik doe het natuurlijk niet voor niets al meer dan 5 jaar (met bloed, zweet en tranen haha).

Ik zou bijna zeggen dat ondernemen een soort levensstijl is, net zoals bijvoorbeeld gezond leven een lifestyle is.

Zo geldt dat ook voor ondernemen. Je moet het leuk vinden om te doen!

Je moet er passie voor hebben en over een flinke dosis doorzettingsvermogen beschikken. Anders ga je het natuurlijk niet volhouden. En dan is het ook niet leuk om te doen!

En omdat ondernemen een van mijn passies is, en ik het leuk vind om blogs te schrijven wil ik er graag meer mee doen. Meer over vertellen. Meer informatie delen.

Ik wil jou als ondernemer helpen. En dat doe ik dus door marketing blogs te schrijven en daarnaast ook te bloggen over ondernemen en zelfontwikkeling.

Hieronder leg ik je meer uit.

Mijn kennis en ervaring delen

Met mijn marketing en ondernemen blogs wil ik ondernemers helpen, inspireren, stimuleren en motiveren om meer uit zichzelf te halen. Niet alleen op het gebied van marketing, maar ook als ondernemer.

Want, wil je beter presteren op het gebied van marketing dan is het ook belangrijk om jezelf te ontwikkelen als ondernemer.

En om je hierbij te helpen deel ik blogs met inhoud. Echt iets vertellen. En vooral waarde bieden en een bijdrage leveren aan jouw succes, kennis of mindset.

En hoe kan dat beter dan door mijn ondernemerservaringen met jou te delen? (Mijn blogs zijn vooral voor mensen die graag iets voor zichzelf willen beginnen, meer willen leren over deze onderwerpen of die al ondernemer zijn)

Want dat ga ik doen! Bloggen over mijn ervaringen en wat ik heb meegemaakt en geleerd als ondernemer tijdens onder andere het runnen van ApolloProtocol.

Oftewel bloggen over Marketing, ondernemen & zelfontwikkeling!

Brede en specialistische kennis opgebouwd als ondernemer

Dan denk je natuurlijk, waar ga ik allemaal over bloggen. En misschien denk je wel; ‘’waarom zou ik jouw blogs lezen’’, of vraag je je af hoe ik jou verder kan helpen?

Als je dit denkt dan heb je natuurlijk helemaal gelijk en daarom vertel ik je meer over mijn achtergrond.

Van Marketeer naar ‘allrounder’…

De basis van mijn ervaring en kennis ligt in de marketing. Ik heb vier jaar Sportmarketing & Management gestudeerd aan de Hogeschool Rotterdam.

Tijdens mijn studie heb ik veel geleerd en heb ik een brede (basis)kennis opgedaan wat betreft Marketing, Sales, Management en meer.

Heel interessant en leuk vond ik, maar eigenlijk is mijn echte leerproces pas begonnen toen ik in aanraking kwam met ApolloProtocol. Dus toen ik een ‘eigen bedrijfje’ ging runnen samen met mijn compagnon.

Toen moest ik namelijk de theorie naar de praktijk vertalen. En juist daar leer je van!

Wil je meer weten over mijn ervaringen bezoek dan de over mij pagina.

Leren in de praktijk! Never stop learning!

Wil je jezelf echt ontwikkelen, dan heb je praktijkervaring nodig. Je moet dingen doen, of beter gezegd: ondernemen. En je moet jezelf blijven ontwikkelen.

Je gaat dingen ondernemen waarvan je al weet hoe het moet, maar vooral ook dingen doen waar je nog niet bekend mee bent (of beter gezegd was).

Want daar gaat het om en juist daar leer je van!

 • Inschrijven bij de Kamer van Koophandel
 • Je eerste eigen website maken via bijvoorbeeld wordpress
 • Een business plan maken voor je eigen bedrijf
 • Een marketingplan schrijven
 • Maar ook betaalintegraties doorvoeren op je website
 • Een zakelijk social media (bedrijfs-)account aanmaken
 • Je eerste post schrijven of misschien wel je eerste blog
 • Een zakelijk e-mailadres maken
 • Aan de slag met fotoshop
 • Een app laten ontwikkelen
 • Volop promoten
 • En ga zo maar door!

Alles zelf doen, niemand doet het voor jou!

Dat is wat je gaat doen als ondernemer! Je moet alles zelf doen, zelf ontdekken, zelf maken etc. Jij bent de kapitein van het schip (alleen of samen met anderen) en niemand anders gaat het voor je doen.

En zo is dat dus ook bij mij gegaan. Samen met mijn compagnon hebben we alles zelf moeten doen en zelf moeten ervaren.

En inmiddels meer dan 7 jaar verder kan ik je vertellen dat ik ontzettend veel verschillende dingen heb gedaan, ontzettend veel heb geleerd en kennis heb gemaakt met veel verschillende vakgebieden.

En deze kennis en ervaringen ga ik met jou delen! Hieronder kan je lezen waar ik over ga bloggen.

Waar ga ik allemaal over bloggen?

Naast mijn marketing blogs ga ik bloggen over alle onderwerpen waarvan ik denk dat ze interessant kunnen zijn voor jou als ondernemer, voor jou om een eigen bedrijf te starten en om jezelf (verder) te ontwikkelen.

Zo wil ik bijvoorbeeld bloggen over onderwerpen als een marketingplan schrijven of je eigen bedrijf starten. Maar ook specifieke onderwerpen zoals: SEO (Zoekmachine optimalisatie), de juiste website maken, tips voor meer werkstructuur en meer effectiviteit, marketing, sales en meer.

Met mijn blogs wil ik jou vooruit helpen en een bijdrage leveren aan jouw ontwikkeling. Onderwerpen waar ik over ga bloggen zijn:

Blog categorieën

Jou als ondernemer (verder) helpen!

Tot slot wil ik nogmaals benadrukken dat het mijn doel is om jou verder te helpen. Al is het maar een klein beetje of een kleine stap in de goede richting.

Of misschien schrijf ik wel een blog die precies aansluit op wat jij nodig hebt. Of waar jij niet veel verstand van hebt.

Als ik jou dan verder kan helpen is dat natuurlijk geweldig! Want dat is natuurlijk wat ik wil als Marketing coach.

Ik zou dus zeggen, hou mijn Marketing blog in de gaten want ik ga nog veel interessante blogs en artikelen met je delen!

P.S. Heb jij hulp nodig met marketing, wil je je eigen bedrijf starten of heb je hulp nodig als ondernemer? Denk dan eens na over mijn Marketing coaching dienst.

Hulp nodig met marketing
Wil jij meer uit je marketing en betere bedrijfsresultaten behalen? Laat mij je helpen!

Als Marketing coach help ik jou verder!

Groet, Jeffrey Goessens
Jouw Marketing Coach

www.jouw-marketingcoach.nl

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Scroll naar top