Zoekmachine optimalisatie (SEO)

Wil je meer weten en leren over SEO, zoekmachine optimalisatie en online vindbaarheid van je website? Lees dan alle blogs hieronder en verbeter je “gratis” online vindbaarheid!
Het is ook mogelijk om SEO uit te besteden. Huur dan een SEO specialist in.

Hulp nodig met SEO?

SEO is een uitgebreide en ingewikkelde taak, als je niet de juiste kennis hebt. Mocht je geen tijd of niet de juiste kennis hebben dan kan ik de SEO voor je regelen.

Terwijl jij je bezig houdt met je business, zorg ik voor meer bezoekers op je website. Ik pak alles aan. Van het zoekwoordenonderzoek, tot directe implementatie op je website zodat je hogere posities in Google en meer websitebezoekers krijgt.

Ik zorg gegarandeerd voor meer bezoekers op je website en hogere posities in Google. Klik op de knop hieronder om contact op te nemen.

marketing-specialist-jeffrey-goessens

Waardevolle Marketingproducten en software

plug-en-pay-betaalsoftware-tool

Plug & Pay
(betaalpagina's maken)

Plug & Pay is een complete shopintegratie voor je website waarmee je snel en eenvoudig producten verkoopt en betaalpagina's maakt. Ideaal voor diensten. 14 dagen gratis uit te proberen.

phoenix-website-bouwer-software

Phoenix
(zelf websites maken)

Phoenix website software is een tool om zonder technische kennis een professionele website te maken. Inclusief uitgebreide SEO functies en conversie optimalisatie tools.

ActiveCampaign
(e-mailmarketing software)

ActiveCampaign is een veelgebruikte e-mailmarketing software. Met deze marketing tool kun je e-mailmarketing automatiseren. Deze software biedt alles wat je nodig hebt

UberSuggest
(SEO-tool)

Aan de slag met SEO? Dan is UberSuggest de tool die ik aanraad. Veel functies en niet (te) duur. Geschikt voor je zoekwoorden onderzoek en het tracken van je website.

De online marketing tornado ad

Online Marketing Tornado
(Marketingboek)

Mijn favoriete marketingboek over Online Marketing. Vol handige en direct uitvoerbare tips. Perfecte aanvulling voor ondernemers. Verkrijgbaar voor 20 euro.

imu-plus-lidmaatschap

IMU+ Marketingcursussen
(onbeperkt toegang)

Alles leren over marketing? Krijg onbeperkt toegang tot marketing cursussen, live lessen van experts, toegang tot een ondernemers community, videolessen en meer.

Marketing Coaching. De beste manier om zelf marketing te leren.

Heb jij alles geprobeerd maar lijkt niets te werken? Of wil je meer leren over Online Marketing?

Kies dan voor Marketing coaching. Ik help ondernemers met het ontwikkelen van een marketingstrategie voor meer leadsklanten en omzet.

Samen maken we een strategie die werkt en leer je alles wat je moet en wil weten over marketing. 

Alles-in-een marketingoplossing

Snel en resultaatgericht

Gericht op jouw succes

Gratis adviesgesprek

Scroll naar boven